SinemaDansAnkara2018'de “En İyi”ler ödüllendi

Türkiye’deki genç sanatçılara platform oluşturmak ve dünyadan en güncel dans filmlerini Türkiye’deki sanat tutkunlarına ulaştırmak amacıyla düzenlenen SinemaDansAnkara2018 Uluslararası Dans Film Festivali Goethe-Institut Ankara’da 5. kez düzenlendi.

SinemaDansAnkara2018'de “En İyi”ler ödüllendi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye’deki genç sanatçılara platform oluşturmak ve dünyadan en güncel dans filmlerini Türkiye’deki sanat tutkunlarına ulaştırmak amacıyla düzenlenen SinemaDansAnkara2018 Uluslararası Dans Film Festivali Goethe-Institut Ankara’da 5. kez düzenlendi. Direktörülüğünü ve sanat yönetmenliğini Mehmet Şafak Türkel'in gerçekleştiği festivalde Türkiye, Kıbrıs, Italya ve Fransa’dan olmak 16 yeni dans filminin dünya prömiyeri gerçekleştirildi. Ares Art Film ve Performans Sanatları & Goethe-İnstitut Ankara işbirliği ve Hollanda Kraliyeti Büyükelçiliği’nin desteğiyle gerçekleştirilen festival, 'Sanat özgürleştirir, sanat güzelleştirir, sanat birleştirir 'ilkesiyle tüm izleyicilerle ücretsiz buluştu.

ÖDÜL ALANLAR

En İyi Film: Chora, En İyi Yönetmen: Cycle – Selen Kılınç, En İyi Koreografi: Hegemania – Deniz Atlı, En İyi Müzik: Yorgancı – Turgay Erdener, En İyi Performans: Hegemania – Deniz Atlı, En İyi Görüntü Yönetmeni: Lindy Hop Etkisi – Selin Özdemir, En İyi Sanat Yönetmeni: İşaretler – Burçin Canateş, En İyi Kurgu: Cycle – Emre Ergenç, Mansiyon: Aynadaki Ben – Gizem Yağmur Aslan ve Seyirci Ödülü: Cycle.

sinemadans-31.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.