Sömestrde de adres yine Panora

Hayata geçirdiği çocuk etkinlikleri her daim öncü olan Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi, sömestirde de dopdolu bir programa sahip.

Sömestrde de adres yine Panora
Yayınlanma:
Güncelleme:

Hayata geçirdiği çocuk etkinlikleri her daim öncü olan Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi, sömestirde de dopdolu bir programa sahip. 2019’un ilk ayında, yarıyıl tatili heyecanına kapılmış olan çocuklar, Panora’nın etkinlikleriyle yine çok eğlenecek. Sömestir tatilinin ilk günü olan 18 Ocak’tan itibaren 3 Şubat’a kadar, çocuklar her gün 14.00-19.00 arası Piri Reis’te buluşacak. Geri Dönüşüm Atölyeleri ile 18-25 Ocak tarihleri arasında Piri Reis’te buluşacak olan çocuklar, günlük hayatımızda kullandığımız malzemelerin biraz yaratıcılıkla nasıl kullanışlı eşyalara dönüşebileceğini öğrenecekler. Rulolardan araba, zürafa gibi oyuncaklar yapmayı öğrenecek olan çocuklar, geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış parkurlarla da eğlenecekler.

OYUN ATLASI İLE 5 KITANIN SOKAK OYUNU

Sömestr tatilinin ikinci ve son haftasında da çocuklar için bir dünya dolusu eğlence devam ediyor. UNESCO Türkiye Milli Komitesi-Somut Olmayan Kültürel Miras Derneği’nin katkılarıyla, 26 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında, Oyun Atlası ile hem ülkemizden hem de dünya ülkelerinden çocuk sokak oyunlarını öğrenecek ve deneyimlemenin keyfini yaşayacak olan çocuklar, sadece oyunları öğrenmekle kalmayıp, ülkelerin dünya haritasındaki yerlerini, yerel kıyafetlerini ve bayraklarını da tanıyacak. “Merhaba Atölyesi” ile farklı dillerde “Merhaba” demeyi de uzman eğitmenler eşliğinde öğrenecekler. Ülke Bulmaca ve Bayrak Boyama atölyeleri ile Oyun Atlası’nda öğrendikleri bilgileri pekiştirecek olan çocuklar, puzzle yolu ile haritada ülkelerin yerlerini bulup, bayraklarını renklendirerek aktif öğrenme yolu ile eğlenecekler.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.