Spor camiasını buluşturan iftar

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) ramazan iftarında Ankara spor camiasına bir araya getirdi.

Spor camiasını buluşturan iftar
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) ramazan iftarında Ankara spor camiasına bir araya getirdi. Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, hoşgörü ve paylaşmanın anlam kazandığı Ramazan ayı dolayısı ile her sene birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen ve geleneksel hale getirilen iftar yemeği Ankara Ewet’de Balo ve Nikah Salonunda gerçekleştirildi.

KEYİFLİ BİR AKŞAM

Federasyonun kurul üyeleri, kulüp başkanları, antrenörler, sivil toplum kuruluşları ve basın mensupları başta olmak üzere Ankara Amatör Spor Camiasına yön veren çok sayıda davetli bu anlamlı günde bir araya gelerek birlik ve beraberliğin en güzel örneğini verdi. Keyifli bir havada geçen iftar yemeğinde uzun zaman sonra bir araya gelen spor camiası hem sohbet etme imkanı buldular hem de çeşitli konular üzerinde fikir alış verişinde bulundular.

BİR ARADA OLMAKTAN DOLAYI MUTLUYUM

Oruçlar açıldıktan sonra bir konuşma yapan Ankara Amatör Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu şunları söyledi, “Düzenlenen organizasyona katılımın yüksekliğinden dolayı memnuniyetini dile getirerek böylesine anlamlı bir programda bir arada olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi. Başkan Kandazoğlu daha sonrasında Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın amatör futbol kulüplerine yapacağı yardım konusunda bilgilendirme yaptıktan sonra, iftar yemeğimize katılım sağlayarak kurumumuzu onurlandıran tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.