“Spor Engel Tanımaz”

Sosyal Sorumluluk Platformu'nda yer alan "Spor Engel Tanımaz“ Projesi için Genç Girişim Yönetişim Derneği'nde sponsorluk imza töreni gerçekleştirildi.

“Spor Engel Tanımaz”
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sosyal Sorumluluk Platformu'nda yer alan "Spor Engel Tanımaz“ Projesi için Genç Girişim Yönetişim Derneği'nde sponsorluk imza töreni gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen sponsorluk imza törenine; Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, Bizim Çocuklar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Sorumlusu Sibel Kancaoğlu ve proje sponsoru Genç Girişim Yönetişim Derneği (GGYD) Yönetim Kurulu Başkanı M. Nezih ALLIOĞLU ve üyeleri ile davetliler katıldı.

ONBİR BAŞLIK VAR

Sosyal Sorumluluk Platformu adına imza töreninde konuşan Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık; Platform’un 11 başlık altında sivil toplum kuruluşları tarafından projelendirilen çeşitli toplumsal sorunları sponsor ve gönüllüleri ile buluşturan bir yapı olduğunu, bu yapı kapsamında 13üncü sponsorluk anlaşmasının imzalanıyor olmasından büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ ÇOK ÖNEMLİ

Bizim Çocuklar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Sorumlusu Kancaoğlu, imza töreninde yaptığı konuşmada, “Projelerine samimi desteklerinden ötürü Genç Girişim Yönetişim Derneği’ne ve Sosyal Sorumluluk Platformu’nun çalışmalarından dolayı Ankara Kalkınma Ajansı’na teşekkürlerini” ifade etti. Proje sponsoru GGYD Yönetim Kurulu Başkanı Allıoğlu, “Dernek olarak sosyal sorumluluk projelerine verdikleri öneme değinerek projede yer almaktan ve destekçi olmaktan duydukları mutluluğu” ifade etti. Proje kapsamında zihinsel engelli genç bireylere yaşıtlarıyla yüzme, masa tenisi, atletizm, bisiklet gibi çeşitli aktiviteler yaptırarak, sporun birleştirici etkisiyle her iki grup arasında birlik ve beraberlik olgusunun oluşturulması hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.