Sudan, Türk KOBİ’lerini bekliyor

İki ülke arasındaki ticaret hacminin artması amacıyla KOSGEB ev sahipliğinde Ankara’da Sudan Yatırım Ortamı konulu toplantı gerçekleştirildi.

Sudan, Türk KOBİ’lerini bekliyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sudan’a 2017 yılında gerçekleştirdiği resmi ziyaret sırasında, Sudan Sanayi Bakanlığı ile KOSGEB arasında iki ülke KOBİ’leriyle ticari ilişkileri desteklemek için imzalanan mutabakat zaptı kapsamında iki ülke arasındaki ticaret hacminin artması amacıyla KOSGEB ev sahipliğinde Ankara’da Sudan Yatırım Ortamı konulu toplantı gerçekleştirildi.

YATIRIMA BEKLİYORUZ

KOSGEB Başkanlığı’nda Sudan heyeti ve KOBİ’lerle gerçekleştirilen toplantıda, Sudan Ankara Büyükelçisi Dr. Yousif Elkordafani, Sudan’da yatırım yapanlara çeşitli teşvik ve destekler sağlandığını belirterek, Türk KOBİ’lerini Sudan’da yatırım yapmaya davet etti. KOSGEB heyeti tarafından Sudan’ın önem ve öncelik verdiğimiz ülkelerden biri olduğu belirtilerek, KOBİ’lerle birlikte bu toplantının gerçekleştirilmesinden duyulan memnuniyet dile getirildi. Ayrıca, toplantıda Sudan’daki yatırım ortamı, potansiyeli olan ürünler ve yatırımcıya sağlanan destekler hakkında Sudan Ankara Büyükelçiliği temsilcileri tarafından Türk KOBİ’lerine bilgilendirme yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.