Tiryaki yıkıyor Altındağ yeşilleniyor

Altındağ’da göreve geldiği günden itibaren 55 bin civarında gecekondu yıkan, Altındağ’ın çehresini baştan aşağı değiştiren Başkan Veysel Tiryaki’nin talimatı üzerine üç bloktan oluşan belediye binasının ikinci bloğu yıkıldı.

Tiryaki yıkıyor Altındağ yeşilleniyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

ALTINDAĞ BELEDİYESİ HİZMET BİNASININ İKİNCİ BLOĞU YIKILDI

Altındağ’da göreve geldiği günden itibaren 55 bin civarında gecekondu yıkan, Altındağ’ın çehresini baştan aşağı değiştiren Başkan Veysel Tiryaki’nin talimatı üzerine üç bloktan oluşan belediye binasının ikinci bloğu yıkıldı.

yikim.jpg

Geçtiğimiz ay yıkımına başlanan Altındağ Belediyesi Hizmet Binası’nda yıkım çalışmaları bütün hızıyla sürüyor. Sabah erken saatlerde başlayan yıkım işlemleri bütün gün sürüyor. Araç ve yaya güvenliğini ön planda tutan yıkım ekipleri daha sonra yıkım işlemlerini gerçekleştiriyor. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çevre ve şehirciliğe ve tarihi dokulara verdiği önemle göreve geldiği günden bu yana Altındağ'ı değiştirip dönüştürmeye devam ediyor. Ankara Kalesi etrafında yapılan restorasyon çalışmaları, gecekonduların yıkılması ve çevrenin yeşillendirilmesinin yanı sıra Altındağ Belediyesi’nin ikinci bloğunu da yıkması vatandaş tarafından tam not aldı.

YAKIN ZAMANDA ÜÇÜNCÜ BLOĞUNUDA YIKACAĞIZ

Ankara Altındağ Belediye binasının bir bölümü, Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin talimatıyla yıkılıyor. Başkan Tiryaki, "Üç bloktan oluşan bu devasa binanın bir bloku 2016 yılında yıkıldı ve tüm Ankaralıların memnun olduğu görünüme kavuştu. Şimdi diğer bir blokun daha yıkımını bitirdik yakın zamanda üçüncü bloğunu yıkarak tamamlayacağız" dedi.

yikikkm.jpg

BELEDİYE BİNASININ DOKUSU UYUŞMUYOR

Bundan 2 yıl önce belediyenin bir bölümünü yıkmakla gündeme gelen Tiryaki, belediyenin Hizmet Binasının ikinci bloğunu yıkarak belediye çevresini temizleme çalışmalarının yüzde seksenini bitirmek üzere. Belediyenin bulunduğu yerin 80'li yıllar öncesinde Esenpark olarak bilindiğini ifade eden Tiryaki, belediye binasının bu dokuyla uyuşmadığını belirtti. Belediyede yeniden yapılanmayla birlikte personel sayının azalmasından dolayı devasa bir binaya ihtiyaç duyulmadığını dile getiren Tiryaki, "Üç bloktan oluşan bu devasa binanın bir bloku dediğiniz gibi 2016 yılında yıkıldı ve tüm Ankaralıların memnun olduğu görünüme kavuştu. Şimdi diğer bir blokun daha yıktık. Üçüncü bloğunu da yakın zamanda yıkacağız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.