Turan’dan çifte ziyaret

Ankara AK Parti Milletvekili Hacı Turan göreve geldiği günden bu yana vatandaşlarla iç içe olmaya devam ediyor.

Turan’dan çifte ziyaret
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara AK Parti Milletvekili Hacı Turan göreve geldiği günden bu yana vatandaşlarla iç içe olmaya devam ediyor. Milletvekili Turan geçtiğimiz gün Gölbaşı ve Haymana’da ki vatandaşları ziyaret etti.

GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Ankara Gençlik Kolları İl Başkanlığı ve Gölbaşı Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Genç Kıraathane Buluşmaları kapsamında Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ve Cumhur İttifakı kapsamında MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek ile birlikte, Gölbaşı Şafak Mahallesinde gençlerle bir araya gelen Turan, “Bu programda emeği geçenlere ve katılım sağlayan tüm kardeşlerimize teşekkür ederiz. Gençlerimiz bizim için çok önemli. Onların geleceği için çalışıyoruz. Bizler görevlerimizde kalıcı değil. Bizden sonra bu görevlere gençlerimiz gelecek. Bizler her zaman sizin yanınızdayız. Cumhur İttifakı ile aday gösterilen Ramazan kardeşimizde sizler için çalışmalarını var gücü ile çalışacak. Gölbaşı’nda Büyükşehir ile birlikte yüzde 80’lik oy oranı ile bir rekora imza atacağız inşallah” şeklinde konuştu.

haci-turan-21.jpg

GÜVEN VE HUZUR İÇERİSİNDE HAZIRLANACAĞIZ

Gölbaşı ziyaretinin ardından Haymana’da Belediye Başkanı Özdemir Turgut ve AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Kandemir ile birlikte, ilçeye bağlı tüm mahalle ve köy muhtarları ile muhtar adayları ile bir araya gelen Turan, “Yaklaşan 31 Mart seçiminin güven ve huzur içerisinde geçmesi için çalışmalar yapacağız. Görüş birliklerimiz ile elimizdeki bütün imkanları seferber edeceğiz. Sokak sokak, ev ev gezip vatandaşlarımızın bizden isteklerini öğrenecek ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Onların isteklerini yerine getirmek bizim en önemli görevimiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.