Turgut Özal Ankara'da Birlik'te anıldı

Ankarada Birlik Derneği’nin aylık olarak düzenlediği "Ankarada Birlik Sohbetlerinin bu ayki konuğu Anavatan Partisi kurucularından ve eski Sağlık Bakanı Sayın Halil Şıvgın oldu.

Turgut Özal Ankara'da Birlik'te anıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

8. Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Özal, ahirete intikal eden devlet adamları ve şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve istiklâl marşı okunarak program başladı.

TOPLUMSAL DUYARLILIĞI OLAN ÖRNEK DERNEĞİZ

Ankarada Birlik Derneği Genel Başkanı Bayram Mutlu açılış konuşmasında şunları söyledi, “Dernek olarak hem sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği hem hemşeri ve bir kent derneği olmakla birlikte, ülkesine, milletine, bayrağına ve devletine bağlı insanların bir araya geldiği, sosyal ve toplumsal duyarlılığı olan bir derneğiz. Bugünde Ankarada Birlik Derneği olarak Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yetiştirdiği önemli devlet ve siyaset adamı 8. Cumhurbaşkanımız Merhum Turgut Özal'ı anma programı gerçekleştiriyoruz” dedi.

HATIRALARINI ANLATTI

Okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve edilen duanın ardından, Eski Sağlık Bakanı Halil Şıvgın, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın devlet adamlığı, icraatları ve birlikte yaşadığı hatıralarını anlattı. Programın son bölümü soru cevap şeklinde gerçekleşti. Kapanış konuşmasında Abide Genel Başkanı Bayram Mutlu, bizleri kırmayarak programımıza konuşmacı olarak katılan Sayın Bakanımız Halil Şıvgın Bey’e, Ak Parti Mamak Kurucu ilçe başkanı ve Son dönem Milletvekili Adayı Avukat Ercan Kınacı Başkanımıza, İŞKUR Şube Müdürü Remzi Güzel Beye ve Ankarada Birlik Derneğimizin gönüldaşlarına katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. Katılımcılar da böyle anlamlı bir programı tertip eden ABİDE Genel Başkanı Bayram Mutlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, bu ve benzeri programın devamını bekliyoruz dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.