TÜSİAV 23. yaşını kutladı

TÜSİAV’ın 23. Kuruluş gecesine Ankara siyaset, iş dünyası, STK temsilcileri ve sanat camiasının önde gelen isimleri katıldı.

TÜSİAV 23. yaşını kutladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) 23. Kuruluş Yıldönümünü TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak'ın ev sahipliğinde Ankara Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen “Sivil Toplum Kuruluşları ve İş Dünyası Medya ile Buluşuyor” temalı etkinliği bir resepsiyonla kutladı.

GECEYE YOĞUN KATILIM

TÜSİAV’ın 23. Kuruluş gecesine Ankara siyaset, iş dünyası, STK temsilcileri ve sanat camiasının önde gelen isimleri katıldı. Davetliler arasında Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, CHP Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener, çok sayıda sivil toplum kuruluşu başkanı ve yöneticileri ile iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

BİZE EN BÜYÜK DESTEĞİ SÜLEYMAN DEMİREL VERDİ

Tüm TÜSİAV Yönetim Kurulu ve üyelerinin hazır bulunduğu resepsiyonda TÜSİAV Genel Başkanı Veli Sarıtoprak yaptığı konuşmada, “TÜSİAV 23 sene evvel kuruldu ve bugün geldiğimiz noktada çok büyük bir sivil toplum kuruluşu halini aldı. Vakfı kurmamızda bize en büyük desteği aynı zamanda vakfımızın isim babası olan Türkiye Cumhuriyeti’nin 9. Cumhurbaşkanı rahmetli Süleyman Demirel verdi. Vakıfçılık, dernekçilik zaten başkasının taşıyla başkasının kuşunu vurmaktır. Sponsorlarla faaliyet göstermekteyiz. Bu nedenle bugüne kadar bize desteğini esirgemeyen, her zaman yanımızda olan sponsorlarımıza, belediye başkanlarımıza, dernek başkanlarımıza ve ismini sayamadığım herkese sonsuz teşekkür ederim. 23 yıl önce atılan tohum bugün çınar oldu. İnşallah benden sonra gelecek olanlar da bu çınarı ormana dönüştürecek” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.