Üçü bir yerde

Takıma önceki gün katılan yeni transferler Mert Nobre, Emrullah Şalk ve Kari Arnason imza töreni sonrası takımlarıyla beraber ilk antrenmana çıktı. Hazır oldukları gözlenen futbolcular kısa sürede arkadaşlarına uyum sağladı.

Üçü bir yerde
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gençlerbirliği’nde yeni sezon öncesi transfer hareketliliği sürüyor. kadrosunu güçlendiriyor. Kırmızı siyahlılar golcü Mert Nobre, Kaleci Emrah Şalk ve İzlanda ile Dünya Kupası deneyimi yaşayan Kari Arnason’u transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

gencler-11.jpg

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Gençlerbirliği bir yandan günü çift antrenman yaparak sürdürürken bir yandan da hazırlık maçlarına ağırlık veriyor. Kırmızı siyahlı ekip önceki 2-2 berabere kaldığı Katar’ın Al Shahaniya maçından ardından hazırlıklarına kaldığı yerden devam etti. Bu maçta forma giyen isimler koşu ile günü tamamlarken, diğer oyuncular dar alanda çift kale maç ile günü sonlandırdı.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Bolu kampındaki yoğun antrenman temposu ile hazırlanan Gençlerbirliği günü çift antrenmanla tamamladı. Sabah antrenmanına ısınma koşusu ve hareketleriyle başlayan futbolcular daha sonra dar alanda top kapma ve dar alanda minyatür kaleye gol oyunu ile devam etti. Yaklaşık doksan dakika süren akşam antrenmanı koordinasyon ve kuvvet çalışmasıyla son buldu. Antrenman sonunda adeta bitkin düşen futbolcuları soluğu saha kenarında alarak kendilerini çimlere bıraktılar.

YENİLER ANTRENMANDA

Önceki gün takıma katılan transferler Gençlerbirliği’nin son antrenmanında yer aldı. Yeni transferler Mert Nobre, Kari Arnason ve Emrullah Şalk ile birlikte U19 Milli Takımı kampında olan İlker Karakaş ve Rahmetullah Berişbek takımla antrenmanlara başladı. Takıma yeni katılan üç oyuncunun antrenmandaki hırsı ve istekli olmaları teknik direktör Erkan Sözeri’nin yüzünü güldürdü. Takım arkadaşları ile kısa sürede kaynaşan Mert, Emrah ve Arnason daha sonra teknik direktör Erkan Sözeri ile bir araya gelerek kısa bir sohbet gerçekleştirdiler.

TRANSFER SÜRÜYOR

Gençlerbirliği yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Mert Nobre, Emrullah Şalk ve Kari Arnason ile birer yıllık anlaşma sağladı. Kırmızı siyahlılar gelecek sezon için üç isimle anlaşma sağlandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Gençlerbirliği teknik direktörü Erkan Sözeri'nin direktifleri doğrultusunda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan golcü Mert Nobre, Konyaspor'dan kaleci Emrullah Şalk ve İzlanda Milli Takım'ının stoperi Kari Arnason ile birer yıllık anlaşma sağladığını duyurdu.

Takıma önceki gün katılan yeni transferler Mert Nobre, Emrullah Şalk ve Kari Arnason imza töreni sonrası takımlarıyla beraber ilk antrenmana çıktı. Hazır oldukları gözlenen futbolcular kısa sürede arkadaşlarına uyum sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.