Ülkeler ve Fırsatların konuğu Hollanda oldu

Hacettepe Teknokent A.Ş.’nin Ülke Tanıtım Seminerleri kapsamında başlatmış olduğu Ülkeler ve Fırsatlar söyleşilerinin bu ayki konuğu Hollanda oldu.

Ülkeler ve Fırsatların konuğu Hollanda oldu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Hacettepe Teknokent A.Ş.’nin Ülke Tanıtım Seminerleri kapsamında başlatmış olduğu Ülkeler ve Fırsatlar söyleşilerinin bu ayki konuğu Hollanda oldu. Teknoket Genel Müdür Vekili Cem Ünal’ın açılış konuşması ile başlayan söyleşi, Hollanda Başkonsolosluğundan; İnavasyon, Teknoloji Bilim Danışmanı Rory Nuijen’in sunumuyla devam etti. Nuijen, sunumunda Hollandalı firmalar ve Türk firmaları arasındaki olası işbirliklerine değinirken, karşılıklı iş birliğini geliştirici sektörler hakkında da katılımcı firmalara bilgi verdi.

Söyleşiye konuşmacı olarak katılan Hollanda Kraliyet Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticaret Müşaviri Müge Yazgan ise firmalardan gelen soruları cevaplayarak, olası işbirlikleri hakkında firmalara bilgi verdi. Firmaların büyük ilgi gösterdiği söyleşi, Hollanda Başkonsolosluğundan; İnavasyon, Teknoloji Bilim Danışmanı Rory Nuijen’in ve Hollanda Kraliyet Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticaret Müşaviri Müge Yazgan’ın ARGE firmalarının yetkilileri ile yaptığı B2B görüşmeleri ile de son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.