Vekilden sanayi esnafına ziyaret

AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Ankara Şaşmaz Oto Sanayi esnafını ziyaret etti.

Vekilden sanayi esnafına ziyaret
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Ankara Şaşmaz Oto Sanayi esnafını ziyaret etti. Ziyarette istihdamdan üretime birçok konu hakkında esnaflara bilgi veren Turan “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Ekonomik anlamda kenetlenip birleşirsek bu zor günleri atlatırız” dedi.

haci-turan-2-002.jpg

ZORLUKLARI BİRLİK VE BERABERLİKLE AŞARIZ

AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Ebubekir Kipel ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ahilik Haftası nedeniyle Şaşmaz Oto Sanayi esnafını ziyaret ettiler. Esnafın sorunlarını dinleyen Turan “Esnaflık büyük bir emek sanat ve ülkenin kalkınmasında ki en büyük desteği. Yıllarını mesleğine adayan büyük ahilerimizin bu topraklarda emeği alın teri çok büyüktür. Biz şehrin yöneticileri olarak esnafımızın daima yanındayız. 31. Ahilik Haftası kutlu olsun. Biz zor günlerinizde her zaman yanınızdayız. Ülkemizin ekonomide alanında geçtiği bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız” dedi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Ziyarette konuşan AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Ebubekir Kipel “Ahilik yardımlaşmaktır hoşgörüdür sevgidir. Esnaf kardeşlerimizin Ahilik Haftası kutlu olsun. Biz hükümet olarak, AK Parti olarak her zaman yanınızdayız. Yanınızda olmaya da devam edeceğiz” dedi. Gerçekleşen ziyaretlerin ardından AK Parti milletvekili Hacı Turan ve beraberinde ki heyet esnafla hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.