Yenimahalle Kırşehirliler Derneği

Yaptığı başarı çalışmalarla ç’de ki Kırşehirlileri bir arada tutan Yenimahalle Kırşehirliler Derneği geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde Kırşehirlileri bir araya getirdi.

Yenimahalle Kırşehirliler Derneği
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yaptığı başarı çalışmalarla ç’de ki Kırşehirlileri bir arada tutan Yenimahalle Kırşehirliler Derneği geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde Kırşehirlileri bir araya getirdi. Siyasetten bürokrasiye çok sayıda Kırşehirliyi buluşturan iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

ÜST DÜZEY KATILIM

Düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Ankara 3. Bölge Milletvekili adayı ve aynı zamanda AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hacı Turan, Kırşehir eski milletvekili Abdullah Çalışkan, Kırşehir eski Belediye Başkanı Halim Çakır, Kırşehir Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri Yenimahalle Kırşehirliler Derneği Başkanı Halil Kolukırık ve aynı zaman Kırşehir Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Kolukırık’ın yanı sıra çok sayıda Kırşehirli katıldı.

YENİMAHALLE’DE AK PARTİ’YE BÜYÜK İLGİ VAR

Düzenlenen iftar yemeğinde konuşan AK Parti Ankara milletvekili adayı Hacı Turan “Yenimahalle seçim çalışmalarımda benim bölgem. Seçim için sokağın nabzını tuttuğumuzda Yenimahalle’den çok güzel geri tepkiler alıyoruz özellikle Kırşehirli hemşerilerimizden. Bu tepkileri almamızda ki sebep Yenimahalle Kırşehirliler Derneği Başkanı Halil Kolukırık’a çok teşekkür ediyorum. 24 Haziran seçimlerinde Allah izin verirse Kırşehirli bir kardeşinizi mecliste görecekseniz ve kapım size her zaman açık olacak” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ BİZE HEP KAZANDIRACAK

İftar yemeğinde konuşan Yenimahalle Kırşehirliler Derneği Başkanı Halil Kolukırık “Gerek Yenimahalle’de ki Kırşehirliler olsun gerek Ankara’da ki Kırşehirliler olsun her zaman birlik beraberlik içerisinde tek ses olmalıyız. Tek ses olursak siyasette olsun bürokraside olsun her zaman biz kazanırız. Bu yüzden Kırşehirlilerin Ankara’da bir yere gelebilmesi için birlik ve beraberlik şart. 24 Haziran seçimlerinde bence geçen yıllara göre gösterdiğimiz kaynaşma ve tek ses olma çabalarıyla Ankara’da milletvekilli adaylığına gösterilen hemşerilerimizin sayısı bir hayli fazla. Bizim bulunduğumuz bölgeden aday gösterilen hemşerimiz Hacı Turan’a desteklerimizi sürdüreceğiz ”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.