Zerafet Ankara çiftleri unutmadı

Başkentin kalbi Söğütözü’nde iki yıldır hizmet veren Zerafet Ankara Balo Salonu düğün ve organizasyon sektörüne yeni bir bakış açışı getirerek ilklere imza atmaya devam ediyor.

Zerafet Ankara çiftleri unutmadı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Başkentin kalbi Söğütözü’nde iki yıldır hizmet veren Zerafet Ankara Balo Salonu düğün ve organizasyon sektörüne yeni bir bakış açışı getirerek ilklere imza atmaya devam ediyor. İkincisi gerçekleşen ve yıllar geçtikçe geleneksel hala gelen “Sevgililer Günü” özel programı bu senede geçtiğimiz yıl olduğu gibi sevgililer gününden bir gün önce görkemli bir organizasyonla kutlandı. Gecede 2017 ve 2018 yılında düğünleri olan 2019 yılında ise düğün organizasyonları gerçekleşecek çiftlerini bir araya getiren Zerafet Ankara, bu senede çiftlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

Düğün ve organizasyon camiasının duayeni Murat Köksal yönetmenliğinde düzenlenen gecede çiftler bir yandan Zerafet Ankara’nın özenle hazırlanmış lezzetli yemeklerini tadarken bir yandan orkestranın eşsiz müzik ziyafeti eşliğinde eskimeyen çiftler anılarını yad etti, yeni evlenecekler ise bir düğün nasıl olmalı, nelere dikkat edilmeli gibi Murat Köksal’ın ayrıntılı sunumunu dinleme fırsatı buldu. Geceden mutlu ayrıldıkları yüz ifadelerinden okunan konuklar her şey için teşekkür edip hatıra fotoğrafı çekinmeyi ihmal etmediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.