Popstar Bayhan'dan seyirciyi donduran açıklama!

Popstar yarışması ile üne kavuşan Bayhan Gürhan bir tv programında yaptığı açıklamayla herkesi şoke etti.

Popstar Bayhan'dan seyirciyi donduran açıklama!
Yayınlanma:
Güncelleme:

 

Popstar yarışması ile üne kavuşan Bayhan Gürhan bir tv programında yaptığı açıklamayla herkesi şoke etti.

14 yıl önce katıldığı Popstar yarışması ile adını duyuran Bayhan Gürhan, Kanal D`de yayınlanan `2. Sayfa` programına konuk oldu. Bayhan, hakkında bilinmeyenleri programda anlattı.

Bayhan, `2. Sayfa` programında 14 yıl önce katıldığı `Popstar` yarışmasından sonra değişen hayatını anlattı.

 

İşte Bayhan`ın açıklamaları:

 

"14 yıl önceki ‘Popstar' yarışmasına bakınca o görüntülerde hiçbir şeyi bilmeyen bir çocuk var. Bilmediği bir dünyaya yaklaşan bir çocuk. Şarkı söylemek en büyük hayalimdir, hala şarkı söylüyorum.

 

Çok uzun bir ara verdim. Yavaş yavaş geri dönüyorum. Yarışmanın üzerinden 14 yıl geçti. Çok dibe vuruşlarım oldu. Burada önemli olan bu yaraları sevenlerinize göstermemeniz."

 

"Her şey bir tecrübe. Her şey hayatın kendisi. Tecrübelerimizi yaşadık.Ben hayatı gezerek, keşfederek yaşamayı sevenlerdenim. Teknolojiden uzak, doğayla iç içe koyunlarla gezmek bile çok güzel. Tabiatta var olan her şeyin size bir pozitif etkisi vardır.

 

Ben bunu meditasyon olarak gördüm. Çobanlık da öyle bir şey. Bazen bir ağaca bakarsınız, o sizi rahatlatır. Ben hala bir değişim içerisindeyim. Çıkmazlarımdan çıktım."

2723026.jpg

 

ANNEM KÜÇÜKKEN GÖZÜMÜN ÖNÜNDE İNTİHAR ETTİ"

 

"Bir şey sakladığım yok. Bana sorulan her şeyin cevabını veririm. Engellendim demek hata olur. Biz o zaman çocuktuk, yol yordam bilmezdik. Birçok artıdan geri kaldık. İnsanları affedeli çok zaman oldu. Kendimi de affettim. Deniz Seki ile bir ödül gecesinde karşılaştık. Nasip oldu, biraz sohbet ettik ve helalleştik. Herkes kendisine yakışanı yapar.

 

Benimle bir sorunu yok Deniz Hanım'ın. Annem küçükken gözümün önünde intihar etti. Bazı izler vardır gitmez. Ama buna rağmen ayakta kalmaya çalışıyoruz. İlaç desteği almadan.

Bu insanların dünyada yaşayabileceği en büyük mutluluk annesiyle var olmasıdır. Baba hep eksiktir, Anne her türlü varlıkta yoklukta güzellikleri yaşatır. Annemi kaybettiğimde beş-altı yaşındaydım. Hatırlarım hala."

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.