Samsung Galaxy S7 Edge inceleme

Samsung geçtiğimiz günlerde yeni akıllı telefonu Galaxy S7 Edge 'i tanıttı.

Samsung Galaxy S7 Edge inceleme
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sadeleştirilmiş Tasarım ve İşlevsellik

3 boyutlu cam ve metalden üretilen 5.5 inç Galaxy S7 Edge zarif tasarımını dayanıklı yapısıyla buluşturuyor. Cihazların yeni Sürekli Açık Ekran (Always-On Display) özelliğinin sadeleştirilmiş yapısı ve hiç dokunmadan kullanıma uygun sunduğu deneyim, kullanıcıların herhangi bir çağrıyı ya da önemli bir bildirimi kaçırma endişesini ortadan kaldırıyor.

Galaxy S7 Edge, tasarımından herhangi bir ödün vermeden IP68 su ve toza dayanıklı olarak kullanıcılara sunuluyor. Galaxy S7 Edge hem kablolu hem de kablosuz hızlı şarj teknolojisi sunuyor. Buna ek olarak hibrit SIM sürücüsü, kullanıcıların 200GB’a kadar fazladan depolama alanına sahip olabilecekleri mikroSD kart yerleştirmelerine izin veriyor.

Ayrıca Samsung, Galaxy S7 Edge  donanım ve yazılımsal olarak önemli geliştirmelere giderek oyun performansını da optimize etti. Güçlü işlemcisi ve büyük pil kapasitesiyle çok daha uzun süreli oyun deneyimi sunan Galaxy S7 Edge dahili soğutma sistemiyle cihazın fazla ısınmasının önüne geçiyor. Oyuncular için yeni eklenen Oyun Başlatıcısı (Game Launcher), kullanıcıların pil tüketimini yönetmesine ve bildirimleri minimuma indirmesine olanak tanıyor. Buna ek olarak kullanıcılar, oyun deneyimlerini kaydedebiliyor ya da diğerleriyle oynamak üzere ekranlarını paylaşabiliyor. Galaxy S7 ile birleştirilen Vulkan API, yüksek performans gerektiren grafik yoğun oyunların düşük pil tüketimiyle oynanmasını sağlıyor.

Galaxy S7 Edge Teknik Özellikleri

 

 

Samsung Galaxy S7 inceleme

samsung galaxy S7 Edge

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.