Zafer Çam

Zafer Çam

Samuray kılıçlı katil

Samuray kılıçlı katil

Ey kanun koyucular.  Katili korumayın. Katile acımayın. Katili beslemeyin. Kanunlarınız katilleri korursa, acırsa, beslerse. Ülkede katileri çoğaltırsınız.

Acıyı dindirmek anaları, çocukları bu hayatta koparmamak istiyorsanız kanunlarınızı gözden geçirmelisiniz.

Bir hafta olmadı ilimiz Kırşehir mahallesinde bir alile dünürü tarafında ateşe tutuluyor. Baba, anne ve kızı katilin hedefi oluyor. Acımasız katil, suçsuz, günahsız, zayıflara kurşun yağdırıyor, başında durup ölmedin mi diyor, bir daha kurşun sıkıyor.

Katil cezalarda korkmuyor. Öldürmekten zevk alıyor. İstanbul’da samuray kılıçlı katil masum bir cana ülkenin gözleri önünde kıydı

Kadına yönelik şiddetin ardı arkası kesilmiyor. Ülke genelinde her geçen gün artarak devam ediyor. Sosyal medyada haber kanallarında kadına yönelik şiddet durmuyor.

Çocuklara yapılan işkence, zülüm ölüm dinmiyor. Bunların sonu gelmiyor. Ülkenin gündeminde İstanbul’da daha yeni bir can samuray kılıç darbeleri altında kan gölü oldu. 

Güzel kızımız Başak Üniversiteyi bitirmiş, iş hayatın atılmış, mimar olmuş. Daha hayatının başında gencecik… Başak yeni nişanlanmıştı, evlenecekti, yeni bir hayata merhaba diyecekti.

Katil onu sokak ortasında acımasızca samuray kılıç darbeleriyle öldürdü. Başak’ın suçu neydi. Suçu sadece kadın olmaktı.

Katilerin boş, kadınların bağlandığı ülkede yaşamaktı. Başak Ankara’da bir inşaat firmasında çalışıyor. Çalıştığı firma, genç kadını geçici görevle İstanbul’a gönderiyor ve İstanbul’da yaşamaya başlıyor.

Başak Ataşehir de bir otelde kalıyor. İşine servisle gidiyor, geliyor. Başak akşamüzeri iş yerinde çıkıyor, bugünde yürüyerek, hayal kurarak, otelin yolunu tutayım diyor.

Otele servisle gitmek yerine yürüyerek gitmeyi tercih ediyor. İstanbul caddelerinde yürüyor...

Güler yüzüyle, umutlarıyla, beklentileriyle, yaşama sevinciyle, bir an önce kursun bitmesini ailesine kavuşmanın hayalini kuruyor.

Yolunda yürürken tam bu sırada... Elinde samuray kılıcıyla katil Başak’ın üzerine yürüyor defalarca kılıcı taze bedenine vuruyor, etraf kan gölü oluyor.

Hayatta hiç tanımadığı, bir adam tarafında tazecik bedenli Başak oraya yığılıyor. Binlerce suçsuz can gibi Başak’ta hayatta kayıp gidiyor.

Başak’ın acısı tüm ülkeyi kaplasa da… Katili hiç oralı değilmiş gibi tutuklanıyor. “Katil deliymiş” yahu bu deliler neden hiç kendilerine zarar vermezde bir başkalarını öldürür.

Deli neden bir erkeğe saldırmıyor kadına saldırıyor samuray Kılıçlı katil ne diyor” kadın daha zayıf bana karşı koymaz diye öldürdüm” diyor.

Ve bu katil gülerek mahkeme salonunda ayrılıyor. Cani acımasız katil beş yıldızlı devletin korumasında oteline gidiyor. Sokakta masum kadınları koruyamayanlar katileri koruyor.

Allah’ın hükmüne uymayan kanun koyucular katile hizmet ediyor. Allah ne güzel söylüyor katili beslemeyin, af etmeyin, bırakmayın onun da canını aynı samuray kılıcıyla alın.

Neden bugün bu hükme uyulmuyor? Allah’ın hükmünde korkmayın katilere besleyip büyütmeyin.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Zafer Çam Arşivi