Sefer Aşır Eraslan

Sefer Aşır Eraslan

SANA KUCAĞINI(AĞUŞUNU)AÇMIŞ DURUYOR PEYGAMBER

SANA KUCAĞINI(AĞUŞUNU)AÇMIŞ DURUYOR PEYGAMBER

Yürek yakan bir acı daha yaşadık.11 şehit daha verdik.Allah rahmet eylesin mekanları cennettir elbet.Peygamberin kucak açarak beklediği yiğitlerin ailelerine de baş sağlığı ve  sabr-ı cemil dilerim.Helikopterin görüntülerinden alçaktan uçtuğu,hızlı uçmadığı görülüyor.Ayrıca dört askerin yaralı kurtulması(sonradan ikisi daha şehit oldu)yine helikopterin yavaş ve yüksekten uçmadığıdır.

Devleti yönetenlerin taa 1984 yılından bu tarafa Özal’dan beri bu bölgedeki dış güçlerin etkisini bir türlü kıramadılar.Bazen haber gönderip” seçim sonuna kadar eylem yapmamalar” konusunda anlaşanlar oldu.Oradan gelecek oy için başka başka tavizler verenler çıktı.Bu gün gelinen nokta çok ama çok tehlikeli bir durumdur.Her ne kadar İç İşleri Bakanı”kökünü kazıdık az kaldı” dese de dışarıdan gelen teröristlere ilaveten yerli marjinal sol guruplar da bu süreci desteklemektedirler.Ama Türk devleti güçlüdür.Türkiye büyük devlettir.Tanzimat dönemi siyasetçilerinden birisinin söylediği gibi” siz içerden biz dışarıdan yıkamadık bu devleti”sözü de gösteriyor ki dün de bu gün de güçlüyüz.Bunca kirli oyunlara alçak senaryolara rağmen ayaktayız.İşte o içeriden yıkmaya çalışanları gönülsüz bir kapatmaya çalışmak veya “ben istemedim ama mecbur kaldım” numaraları çekmek de  bir idraksizlik örneği olsa gerek.

Zor yetişen az yetişen bu insanlar birer kahramandır.Geçmişleri buna kefildir.Kendilerine tekrar rahmet dilerken “Bir hilal uğruna ya Rab!Ne güneşler batıyor”. Demek bile kederimizi azaltmıyor.Ruhunuz şad olsun! O hilal asla sönmeyecektir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sefer Aşır Eraslan Arşivi