Sefer Aşır Eraslan

Sefer Aşır Eraslan

Seçim yeniden mi yeni mi?

Seçim yeniden mi yeni mi?

İstanbul’un bir ilçesinde Büyükçekmece’de seçmen sahtekarlığını tespit etmişler de 400 tanesini iptal etmişler kalanına zaman yetmemiş. Böyle devlet yönetilmez. Böyle devlet adamlığı olmaz. Sen devletsin. Zamanı da imkanı da ortamı da ayarlayacak olan hazır hale getirecek olan sensin. Yüksek perdeden yemin billah edip gözyaşları dökerek terörü bitireceğini söyleyen adamın acziyetini ve duygusallığını anlıyoruz inanmıyoruz.

Şimdi seçmenin sahteliğini bildiğiniz halde zaman yetmedi mi olası bir mağlubiyete mazeret mi hazırladınız. Madem zaman yetmediğine göre erteleyin son itiraz zamanını. Buna kargalar bile güler. Biz asla CHP’li değiliz, olmadık olmayız. Hatta bu partinin mensuplarının devleti yönetmesine razı olmayız. Çünkü ne kadar aşırı unsur nerede devlet düşmanı gizli örgüt mensubu varsa onları devletin başına bela ederler. İşte İzmir’in babasından kalan başkanı. KHK ile işten atılanları zabıta olarak işe alacakmış. Bir zaman ordudan atılan adına “mağdur” dedikleri soysuz sapıkları “dindar” diye belediyelerde iş imkanı verildiği gibi yapacakmış. Zaten bölücü örgüt liderlerinde Karayılan da “bizim bu günkü başarımızın arkasında aşırı sol ve aşırı dinciler var” demişti. İşte ikisi de bir demek ki.

Hani çokça dile getirilen ve her defasında mağlup olan muhalefete Sayın Recep Tayyip Erdoğan “yenilen güreşçi güreşe doymazmış” der ya. İşte o güreşe ve mağlubiyete doymayanlardan birisinin de yakınında müttefiki olmasına rağmen bu gün kendisi yeniden güreş istemekte. Oysa o yüksek perdeden meydan okuyan Erdoğan’ın yerine mağlup olmuş bu yenilginin sebeplerini araştırmamış yeniden güreş isteyecek hale gelmiş. Bu yenilgide kullanılan zehirli dilin yanında en mühimi de çekilen sıkıntıların müsebbibi olan bu harekete millet ders vermek istemiştir.

Burnu havalarda “Reis yapar bir yolunu bulur” kolaycılığı ile her türlü istenmeyeni O’na yüklemektedirler. Devletin iyi idare edilmediğinin bir işareti olarak ikaz etmektedir. Zaten daha önce referandumda da bu ikazı yapmıştı. Bu biraz daha ileri bir merhaledir. Daha sonrası eğer ders alınmazsa ANAP’ın son seçimi gibi olmaya namzettir. Danışmanından merkez yönetimine il teşkilatlarının iticiliğinden hor görüşünden,  havalı ve insanları tahkir etmesinden buralara gelindiğine inanırım. Görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler. Her şeyin memleketimiz için Türk milleti için hayırlara vesile olmasını dilerim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sefer Aşır Eraslan Arşivi