Erzincan İliç'te 13 Şubat'ta meydana gelen heyelanda toprak altında kalan 9 işçiden birinin cansız bedenine ulaşıldı

Erzincan'ın İliç ilçesindeki bir maden ocağında 13 Şubat 2024 tarihinde meydana gelen heyelan sonucunda 9 işçi toprak altında kalmıştı. Bakan Bayraktar, Erzincan'da süren arama kurtarma çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Bu kaza sonrasında başlatılan arama kurtarma çalışmaları devam ederken, acı bir haber geldi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, mangan ocağı olarak tabir edilen alanda bir işçinin cansız bedenine ulaşıldığını duyurdu.

Heyelan sonucunda toprak altında kalan 9 işçiden birinin cansız bedenine ulaşılmasıyla birlikte diğer madencilerin arama çalışmaları da aralıksız olarak devam ediyor. Ekipler, 7/24 şeklinde çalışmalarını sürdürerek diğer işçilerin bulunması için çaba harcıyorlar.

Yaşanan bu acı olayın ardından işçi kardeşine Allah'tan rahmet dileyen Bakan Bayraktar, aynı zamanda kederli ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Heyelan sonucunda kaybolan diğer işçilerin bulunması için yapılan çalışmalar ise hala devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri