Gençlik ve Spor Bakanı'ndan Ergin Ataman açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yaptığı açıklamada, A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman’ın maruz kaldığı tehdit karşısında yanında olduğunu vurguladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Basketbol THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisinde rakip takımın teknik ekibinden bir görevlinin tehdit dolu sözlerine maruz kalan A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman’a destek verdi.

Bakan Bak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ergin Ataman, A Milli Basketbol Takımımızın Başantrenörü ve ülkemizi temsil eden kıymetli bir spor insanıdır. Başarılarıyla gurur duyduğumuz ve gittiği her yerde ülkesine olan sevgisini dile getirmiş hocamızın yanındayız.” ifadelerine yer verdi.

SİYONİST TEHDİT!

Yunan ekibi Panathinaikos’un Basketbol THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisinde, Ergin Ataman'a tehdit dolu sözler sarf eden İsrail Temsilcisi Maccabi'nin teknik ekibinden bir kişi, "İsrail'de görüşeceğiz. Siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin." ifadelerini kullanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri