Abdullah Polat: Etimesgut’ta rekor kıracağız

Cumhur İttifakı Etimesgut’ta bu birlikteliği sağlarken Kırıkkaleliler Dernek Başkanlığı görevini yürüten ve aynı zamanda MHP Etimesgut Belediye Meclis Üyesi Adaylığı açıklanan Abdullah Polat’a Kırıkkaleli hemşerilerinden tam not aldı.

Abdullah Polat: Etimesgut’ta rekor kıracağız
Yayınlanma:
Güncelleme:

MHP Etimesgut Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Abdullah Polat “31 Mart seçimleri için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürdük. Cumhur İttifakının adaylarını tarihi bir oy alması için el ele, kol kola, omuz omuza vererek çalıştık. İnşallah Etimesgut’ta rekor oyla bu çalışmalarımızın sonucunu alacağız” dedi.

31 Mart seçimlerine sayılı saatler kala Cumhur İttifakının en güzel örneği Etimesgut’ta sergilendi. AK Parti ve Milliyetçi Hareketi Partisi yöneticileri el ele kol kola ilçeyi gezerek ittifakının gerekliliğini vatandaşa anlattılar. Cumhur İttifakı Etimesgut’ta bu birlikteliği sağlarken Kırıkkaleliler Dernek Başkanlığı görevini yürüten ve aynı zamanda MHP Etimesgut Belediye Meclis Üyesi Adaylığı açıklanan Abdullah Polat’a Kırıkkaleli hemşerilerinden tam not aldı. Kırıkkaleli hemşerilerin yoğun desteği ile Etimesgut’u karış karış gezip Cumhur İttifakının gerekliliğini anlatan Abdullah Polat “ Etimesgut’ta tarihi bir oy oranıyla zaferi yaşayacağız” dedi.

abdullah-polat-11-004.jpg

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞTIK

Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan MHP Etimesgut Belediye Meclis Üyesi adayı Abdullah Polat “ 31 Mart Yerel seçimlerinin ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bu nedenle de seçim sürecinde gece gündüz demeden çalışmalarız devam etmiş ve etmeye de devam etmektedir. İnşallah Ankara’mız da Mehmet Özhaseki, Etimesgut’ta Enver Demirel Başkanlarımızı ve Meclis Üyeliğinde de Cumhur İttifakının adaylarını tarihi bir oy alması için el ele, kol kola, omuz omuza vererek gerçekleştireceğiz. Bizler inandık. Sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayacağız. Ayrıca yılların tecrübesi ve bilgi birikimi olan ve Ankara’mız için çok güzel projeleri olan Mehmet Özhaseki başkanımızı 1 Nisan sabahı Ankara Büyükşehir Belediyesine Başkan yapacağız. Yine 15 yıldır Etimesgut’ta dokunmadık insan bırakmayan ve gece gündüz Etimesgut’umuz için hizmet eden yaptıkları ile Etimesgut’umuz da her şeyi güzelleştiren Enver Demirel Başkanımızı her şeyin daha da güzel olması için tarihi bir oy ile yeniden Başkan olacağına hiç şüphemiz yoktur. Bir aydan fazladır sahalardayız. Hemşerilerimizin yoğun ilgi ve teveccühünden çok memnunuz.. Rabbim birliğimizi daim etsin. bizler inandık ve son sözümüzü şöyledir; Güzel olan Etimesgut’umuzu daha da düzel yapmak için el ele, kol kola, omuz omuza çalışacağız” dedi.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.