'Adayımız Recep' diyen Devlet Bahçeli'nin sesi Tokat'ta yankılandı

MHP lideri Devlet Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında Tokat'ta vatandaşlara konuştu. Bahçeli'nin ses tonu bir hayli yükseldi, seçim öncesi sesi alanda yankılandı.

'Adayımız Recep' diyen Devlet Bahçeli'nin sesi Tokat'ta yankılandı
Yayınlanma:

MHP lideri Devlet Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında Tokat'ta vatandaşlara konuştu. Bahçeli'nin ses tonu bir hayli yükseldi, seçim öncesi sesi alanda yankılandı.

"Başarıya da birlikte ulaşılacaktır. Yolunuz, bahtınız açık olsun inşallah. Her birinizi Cenab-ı Allah'a havale ediyorum. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerinizi bekliyoruz. Hans'a Johny'e Anadolu çocuğu Recep'i ezdirmeyiz." diyen Bahçeli, ses tonunu bir hayli yükseltip, "Adayımız Recep, adayımız Recep, adayımız Recep." diye vatandaşlara seslendi.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Türkiye tarihinin en kritik seçimleri 14 Mayıs'ta yapılacaktır. Ya huzur kazanacak ya hüsran ipi göğüsleyecek. Ya Türkiye kazanacak ya da zillet kazançlı çıkacaktır. Ya Tokat kazanacak ya da milliyetsizler istikbalimiz karartacak. Artık rezalet serüvenleri kapanmalı. İhanetin perdesi yırtılıp atılmalı. İhmalle geçecek zaman kalmamıştır.

"CUMHUR İTTİFAKI DÜNYADA TÜRK MÜHRÜNÜN MÜJDECİSİDİR"

Yeni bir Türk asrının kapısı açılmıştır. Milli gelecek hedeflerini kanatlandırmıştır. cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile Türkiye kriz üreten parlamenter sistemin prangalarından kurtulmuştur. Cumhur İttifakı şartlar ne kadar ağır olsa da bekayı esas almıştır. Cumhur İttifakı dünyada Türk mührünün müjdecisidir. Demokratik hesap günü görülmüştür. Bugüne istikrar yarına huzur diyorsak hep birlikte başarırız. Elbette yaparız, hep birlikte başarırız.

devlet-bahceli.jpg

"TÜRKİYE'NİN ÖNÜ AÇIKTIR"

Gün yaralarımızı sarma günü, acılarımızı paylaşma günüdür. Fırsatçılık yapanların kanında leke vardır. Türkiye güçlü bir devlettir. Her müşkülatın üstünden gelecektir. Yeter ki tek nefes halinde hareket edelim. Deprem bölgesinde ilk etapta 105 bin konut için harekete geçilmiştir. Cumhur İttifakı'nın sözü sözdür. Türkiye'nin önü açıktır. 14 Mayıs'tan sonra eser siyaseti yarıda kalmamalı.

"REJİM DEĞİŞTİ DİYENLER GAFİLLERDİR"

Rejim değişti diyenler gafillerdir. Yegâne değişen yönetim sistemidir. Rejim başka, hükümet ve yönetim sistemi başkadır. Cumhuriyet ile cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi milli bekanın, milli hedeflerle perçinleşmiştir.

"ZİLLET CEPHESİ TÜRKİYE KARŞITIDIR"

'Terörist Demirtaş’ı serbest bırakacağım' diyen bir Cumhurbaşkanı adayı terörle mücadele değil, terörle müzakere ve mütarekeden başka hiçbir şey yapmaz, yapamaz. İhanet odağı HDP/PKK’nın desteğiyle adaylık pozu veren Kılıçdaroğlu özerklik emellerinin, bölücü hedeflerin ümididir. Türk bayrağına, Türk vatanına, Türk milletine, milli ve manevi değerlere düşman olan terör örgütlerinin adayı Kılıçdaroğlu felaketin mümessilidir. İnancım odur ki, Tokat bu şahsa yüz vermeyecektir. Bayraksızları güldürmeyecektir. Cumhuriyet demokrasinin, demokrasi de Cumhuriyet’in güvencesi, bu iki değerin koruyucusu de aziz Türk milletidir. Karşımızdaki zillet cephesi Türkiye karşıtıdır.

"KÜRESEL KOMPLOLARA KARŞI DEVLETİN YANINDAYIZ"

Bizim için hiçbir siyasi, hedef ve proje Türk milletinin varoluşundan daha önemli ve öncelikli değildir. Biz ekonomik teröristlere karşı ekmeğimizin, alın terimizin tarafındayız. Biz tek devletin, tek vatanın tarafındayız. Feda edilecek tek bir insanımız yoktur. Küresel komplolara karşı devletin yanındayız. Ülkümüzle ülkemizin huzurlu yarınlara ulaşması için aziz milletim sıra sende.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.