AK Parti Ankara ilçelerinde kongre heyecanı

AK Parti Ankara ilçe başkanları, İl Başkanı Hakan Han Özcan başkanlığında yapılan toplantıda kongre tarihlerini belirledi.

AK Parti Ankara ilçelerinde kongre heyecanı
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti Ankara ilçe başkanları, İl Başkanı Hakan Han Özcan başkanlığında yapılan toplantıda kongre tarihlerini belirledi.

İl yürütme kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda, ilk kongrenin 23 Şubat 2020 tarihinde Sincan ilçesinde yapılması, Ramazan ayına kadar tüm ilçelerde kongre sürecinin tamamlanması planlandı.

İlçe başkanlarının çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade eden Özcan, “Kongre sürecine girdik, kamuoyunda her türlü spekülatif, provokatif haberle karşılaşabilirsiniz. Siz doğru yürüdüğünüz sürece biz her zaman arkanızdayız. Her türlü fedakârlığı yapıyorsunuz, biz şahidiz. Şükürler olsun tüm Türkiye’de örnek gösterilen bir teşkilatız. Samimiyetsiz hiçbir şey yapmayalım. AK Parti’ye zarar vermek için çok uğraşıyorlar, her türlü girişimde bulunuyorlar. Cumhurbaşkanımızın mücadelesinde sapasağlam onunla birlikte yürümeye, gönüller yapmaya devam edeceğiz, inşallah.” şeklinde konuştu.

ak-parti-ankara-4.jpg

İLK KONGRE 23 ŞUBAT’TA SİNCAN’DA

Kongre süreci ve kongre takvimine dair açıklamada bulunan Teşkilatlardan Sorumlu AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Gültekin Gündüz “Kongrelerin Ankara’mız, ülkemiz ve AK Parti’miz için hayırlı olmasını diliyorum. Birlik beraberlik içerisinde büyük bir coşku ile daha da güçlenerek kongre sürecimizi tamamlayacak ve yolumuza devam edeceğiz, inşallah. Rabbim yolumuzu açık eylesin” dedi.

İL BAŞKANI ÖZCAN’DAN TAZİYE AÇIKLAMASI

Ak Parti Ankara İli Başkanı Hakan Han Özcan, Van’da meydana gelen çığ felaketinden duyduğu üzüntüyü ifade ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Çığ felaketi haberi bizleri derinden yaraladı. Son günlerde ülke olarak yüreğimizi yakan hadiseler yaşıyoruz. İnşallah millet olarak birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden, daha fazla kenetlenerek, birbirimize destek olarak, her türlü sıkıntıya rağmen dimdik ayakta olduğumuzu dost düşman herkese göstereceğiz. Çığ felaketinde, Elazığ ve Malatya depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve İdlib şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun.”

ELAZIĞ VE MALATYA’YA ANKARA’DAN 41 TIR YARDIM

Ankaralılara teşekkür ederek sözlerine devam eden Başkan Özcan “Elazığ ve Malatya’da yıkıma neden olan depremle ilgili seferber olan, oradaki vatandaşlarımız için benim de bir katkım olsun diyen tüm Ankaralılara ve AK Parti teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Ankara’daki belediyelerimiz ve kaymakamlıklarımız aracılığıyla Ankara Valimiz Sayın Vasip Şahin’in riyasetinde deprem bölgesine 41 yardım ulaştırdık. Belediyelerimiz de ayrıca gerek personel, gerekse lojistik destek sağlayarak bölgeye ulaştılar. Devletimiz ve hükümetimiz bütün kurumlarıyla birlikte ilk dakikadan itibaren her türlü imkânı seferber ederek bölgede görev yaptı. Herkesten Allah razı olsun.” dedi.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.