AK Parti Ankara'da 14 Mayıs seferberliği! Hakan Han Özcan: "Seçimlerden 16. Kez Zaferle Çıkacağız"

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, "Milletimiz, girdiğimiz 15 seçimde birinci yaptığı AK Parti'yi, 14 Mayıs seçimlerinden de zaferle çıkaracaktır. Kumar masası tarihe gömülecek" dedi.

AK Parti Ankara'da 14 Mayıs seferberliği!  Hakan Han Özcan: "Seçimlerden 16. Kez Zaferle Çıkacağız"
Yayınlanma:

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Partili Belediye Başkanları ile bir araya gelerek 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulundu. 5 saat süren toplantıda Özcan, Belediye Başkanlarından AK Parti'nin yaptığı başarılı çalışmaları ve yapacağı halka anlatmalarını istedi. Özcan, geçmişte yapılan 15 seçimden hep birinci çıkan AK Parti'nin 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerden yine birinci çıkması için çalışacaklarını ifade etti.

AK Parti kadrolarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ilk günden bu güne kadar birbirinden önemli büyük projelere imza attığını hatırlatan İl Başkanı Hakan Han Özcan, "Sayın Cumhurbaşkanımız bugüne kadar verdiği tüm sözleri yerine getirmiştir. 14 Mayıs'tan sonra inşallah milletimizin desteği ile milletimize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getireceğiz. Kumar masasını tarihe gömeceğiz" ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2023-04-15-at-10-59-09-2.jpg

'TÜRKİYE YÜZYILI'NIN BAŞLAYACAĞI SEÇİM

14 Mayısta yapılacak olan seçimin önemine dikkat çeken, "Bu seçim, Türkiye yüzyılının başlayacağı bir dönemin seçimidir. Bizler Ak Partili Belediyeler olarak Ankara'da yaptığımız başarılı çalışmalarımızla halkımızın gönlünde olduk, olmaya da devam ediyoruz. 2023 Türkiye'nin şahlanış dönemi olacak ve bunu halkımızla başaracağız" dedi. 94 ruhunu hatırlatan Özcan, Ankara'da aynı ruhla çalışacaklarını ve 14 Mayıs seçimlerinden de zaferle çıkacaklarını söyledi. Özcan, "Cumhur İttifakı olarak, bizi sandıkta birinci yapan milletimiz 14 Mayıs seçimlerinden de zaferle çıkaracaktır. Aziz milletimizin bu desteği ile liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan 13. Cumhurbaşkanı olacak ve yine bir balkon konuşmasını yapacaktır" dedi.

whatsapp-image-2023-04-15-at-10-59-12.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.