AK Parti Etimesgut 7. Olağan Kongresi yapıldı

AK Parti Etimesgut 7. Olağan Kongresi Korkut Ata Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

AK Parti Etimesgut 7. Olağan Kongresi yapıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti Etimesgut 7. Olağan Kongresi Korkut Ata Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Kongreye Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK,  AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti Genel Merkez Demokrasi Hakem Kurulu Üyesi, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Ankara milletvekilleri Arife Polat Düzgün, Asuman Erdoğan, Barış Aydın, Emrullah İşler, Nevzat Ceylan, Orhan Yeğin ve Zeynep Yıldız, Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi Ahmet Gündoğdu, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Fatih Ünal, Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili  Mümin Altunışık, AK Parti İlçe Başkanları, İl Başkan Yardımcıları ve İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Yıldız’ın yanı delegeler ve vatandaşlar katıldı.

Şehitler için okunan Kuran’ı Kerim tilaveti ve İstiklal Marşı ile başlayan kongre birlik ve beraberliğe sahne oldu.

Protokol konuşmalarının ardından yapılan seçimde AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Halil Hotaman yeniden başkanlığa seçildi.

sas.jpg

İL BAŞKANI ÖZCAN: 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan yaptığı konuşmada “Başta şehit annelerimiz olmak üzere bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. AK Parti teşkilatlarımızda kadınlarımızın yeri ayrı. Bir yerde kadın olunca, onlar güçlü olunca, gece gündüz demeden çalışınca Allah’ın izniyle çok büyük işler çıkıyor. Allah hepinizden razı olsun, teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Özcan konuşmasının devamında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a göreve geldiğinden bu yana yaptığı milli hamlelerden dolayı teşekkür etti.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

ANKARA’YI CHP’Lİ  BECERİKSİZ BELEDİYE BAŞKANININA MAHKUM ETTİREMEYİZ

Ankara’da mücadelemiz var. Ankara’yı  CHP’nin bu zihniyetine mahkum etmeyeceğiz. Allah razı olsun bizim Ankara milletvekillerimiz çok sıkı bir şekilde Ankara’nın tüm konularını takip ediyorlar. Bir görev paylaşımıyla, ilçe belediye başkanlarımızla, bakanlarımızla sorunları, sıkıntıları masaya yatırıp kademe kademe yol alıyoruz. Biz bu CHP’li beceriksiz belediye başkanına Ankara’yı, başkenti, kadim Ankara’yı mahkum ettiremeyiz.

esmmzeexgaeiceg-(1).jpg

GAZİ ANKARA TEŞKİLATI ÜLKENİN BAŞKOMUTANINA LAF SÖYLETTİRMEZ

Geçenlerde bir esfelisafilin milletvekilinin, CHP milletvekili olduğunu söylüyor da, ben şöyle bakıyorum esfelisafilin diyorum. Gazi Ankara teşkilatı o gece gözünü kırpmadan harekete geçti. Bu devletin başına, bu devletin başındaki lidere, bu ay yıldızlı bayrağa, bu millete ve milletin liderine söz söylerken, bakın o günden beri bizim parti teşkilatlarımıza telefonlar yağıyor. Bizler üyelerimize ve teşkilatımıza aman sakin diyoruz. Ankara’da 700 bin üyemiz var bizim, ben bu 700 bin üyeyi bir yere kadar zor tutarım. Ankara’da benim partimin liderine, cumhurbaşkanıma, ümmetin liderine, dünyada bütün mazlumların gözü buradayken ve Mehmetçiğimiz sınır ötesi operasyon yaparken burada ülkenin başkomutanına bu teşkilat laf söylettirmez, söylendiği zaman da gereken cevabı verir bu da böyle bilinsin” dedi.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.