Ankara'da kontrolden çıkan araç yan yattı!

Ankara'nın Gölbaşı ve Sincan ilçelerinde trafik kazaları meydana geldi. Sincan'ın Yenikent sınırları içinde yer alan Zir Vadisi'nde meydana gelen kazada can kaybı yaşanmazken araç sürücüleri yaralandı.

Ankara'da kontrolden çıkan araç yan yattı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara'da sürücünün kontrolünden çıkan otomobil yan yattı. Sürücü otomobilden çevredeki vatandaşlar tarafından çıkarıldı. Kaza, Gölbaşı ilçesine bağlı bir İncek Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İncek Turgut Özal Bulvarı'nda meydana gelen kazada, tek taraflı devrilen bir araç alev aldı. Araçta sıkışan sürücü, arka camdan çıkarılarak kurtarıldı.112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Bilinci açık olan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

golbasi.jpg

SİNCAN'DA KAZA!

Ankara'da bir diğer kaza ise Sincan'da meydana geldi. Sincan ilçesi Yenikent sınırları içinde yer alan Zir Vadisi'nde meydana gelen kazada can kaybı yaşanmadı. Öğrenilen bilgiye göre, iki otomobilin çarpıştığı kazada, yaralıların olduğu öğrenildi. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturulma başlatıldı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.