Aylin Nazlıaka’ya ’tehdit’ fezlekesi

Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka hakkında gazeteci Talat Atilla’yı tehdit ettiği iddiasına ilişkin dokunulmazlığının kaldırılmasına...

Aylin Nazlıaka’ya ’tehdit’ fezlekesi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka hakkında gazeteci Talat Atilla’yı tehdit ettiği iddiasına ilişkin dokunulmazlığının kaldırılmasına yönelik Adalet Bakanlığı’na fezleke yazıldı.

Gazeteci Talat Atilla, "TBMM’de bir Milletvekili Atatürk’ün fotoğrafını duvardan indirdi" haberinden sonra CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’dan kendisini tehdit ettiği iddiasıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na dilekçe vererek şikayetçi olmuştu. Atilla, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Nazlıaka’nın, haberi yaptığı günün akşamında kendisini tehdit ettiğini belirterek, "Tehdit etmenin geçerli ve sağlıklı bir yöntem olmadığı bu olayla yeniden ortaya çıktı. Tehdit işe yaramış olsaydı, bu haberi 2,5 ay fikri takip yaparak devam ettirmezdim" ifadesini kullandı. Savcılığın, Nazlıaka’nın dokunulmazlığının kaldırılmasına yönelik Adalet Bakanlığı’na fezleke yazdığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.