Bakan Müezzinoğlu'ndan Kadir Gecesi mesajı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bakan Müezzinoğlu'ndan Kadir Gecesi mesajı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Mübarek Ramazan-ı Şerif'i uğurlamaya hazırlanırken, Kadir Gecesi'ne erişmenin mutluluğu içerisinde olduğunu belirten Bakan Müezzinoğlu, "Âlemlerin yaratıcısı yüce Rabbimiz tarafından Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı, bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gece gönüllerimizin rahmet ve mağfiret sığınağıdır. Onda saklı olan feyz ve bereket tüm insanlığın barış, kardeşlik ve huzur adına ihtiyacı olan en elzem değerlerdir. Mübarek kitabımız Kur'an-ı Kerim'in yücelttiği tüm bu değerleri yaşamımıza katmak şüphesiz ki kardeşliğimizin güçlenmesine, tüm insanlığın sevgi, barış ve huzur dolu bir dünyada yaşamasına vesile olacaktır" dedi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı mesajını şöyle tamamladı: "Yüce Rabbim hepimize; rahmet kapılarının sonsuza açıldığı, gönüllerimizin ve ellerimizin dualarla semaya uzandığı bu mübarek gecenin bereketinden nasiplenmeyi ve mutlulukla Ramazan Bayramı’na ulaşmayı nasip etsin.
Bu manevi duygularla; yüce milletimizin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bin aydan daha hayırlı olan bu anlamlı gecenin, tüm insanlığın kardeşliğine ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum".

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.