Bakan Soylu: Her anlamda emekli olmuş zihniyetler var

Biyometrik Veri Yönetim Sistemi - AFIS tanıtım toplantısı Ankara’daki bir otelde gerçekleştirildi. Tanıtım toplantısı İçişleri Bakanı Soylu’nun katılımı ile gerçekleştirildi.

Bakan Soylu: Her anlamda emekli olmuş zihniyetler var
Yayınlanma:
Güncelleme:

Biyometrik Veri Yönetim Sistemi-AFIS tanıtım toplantısında, emekli 104 amiral tarafından yayınlanan bildiri hakkında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bunlar Türkiye’nin bugün geldiği noktayı, yaptığımız toplantıların mahiyetini kavramaktan çok uzaklar. Kafaları hesap makinelerinin ötesine geçmemiş zihniyetlerdir” dedi.

Biyometrik Veri Yönetim Sistemi - AFIS tanıtım toplantısı Ankara’daki bir otelde gerçekleştirildi. Tanıtım toplantısı İçişleri Bakanı Soylu’nun katılımı ile gerçekleştirildi. Tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, “Elimizi dışarıya açtığımız, başkalarının yazılımlarına sürekli mahkum olduğumuz, acaba bir destek ve eksikliği olursa hizmet süreçlerimiz nasıl devam edecek diye çaresizlikle baktığımız bir tablonu esiri haline gelmiş olabilirdik. Oysa dün bize; siz yapamazsınız, gerçekleştiremezsiniz, beceremezsiniz diyenlere karşı bugün bir çok alanda yapabildiğimizi, gerçekleştirebildiğimizi ve hakikaten bu vizyonlarla birlikte sonuç alabildiğimizi ortaya koyabiliyoruz. Literatürde ‘Sanayi 1’ diye adlandırdığımız sanayi devrimi, hepimizin bildiği gibi 18. Yüzyılda hayat buldu. İkincisi ise 19. Yüzyılda başladı. Bilgisayar teknolojilerin üretime girmeye başladığı üçüncü sanayi devrimi isi o kadar beklemedi. İlk bilgisayar 1945’te basına tanıtıldı. Seri üretimle hayatımıza girmesi 20. Yüzyılın üçüncü çeyreğinde gerçekleşti” değerlendirmesinde bulundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.