BBP'de Muhsin Yazıcıoğlu izinde yeni aday: Ünsal Karabulut

Büyük Birlik Partisi'nde (BBP) yeni genel başkan adayı belli oldu. Eski genel başkan yardımcısı ve BBP MKYK Üyesi Ünsal Karabulut, partisinin 12. Olağan Büyük Kurultay öncesi adaylığını duyurdu.

BBP'de Muhsin Yazıcıoğlu izinde yeni aday: Ünsal Karabulut
Yayınlanma:

Büyük Birlik Partisi, 12. Olağan Büyük Kurultay'ını yarın gerçekleştirecek. Kurultay öncesi eski genel başkan yardımcısı Ünsal Karabulut, genel başkanlığa adaylığını açıkladı. Karabulut, huzur iklimi vurgusu yaparak, farklılıkların kucaklanması gerektiğini aktardı.

Ünsal Karabulut adaylık açıklamasında, bir değişim ihtiyacı olduğunun altını çizdi. Karabulut, partisinin hareketlerinin bu zaman kadar yetiştirdiği tüm değerleri kucaklaması gerektiğini ve bu doğrultuda atılacak her adımın Türk siyaseti için umut olacağını belirtti.

aday2.jpg

'MUHSİN YAZICIOĞLU'NUN İZİNDE'

Ünsal Karabulut, parti içerisinde birlik beraberlik mesajları vererek, partisini ileriye taşıyacak bakış açısının bu 'kucaklaşma ortamı' olduğunu ifade etti.

Kurultay sürecinde olduklarını hatırlatan Karabulut, millete hizmet noktasında samimiyet ve kararlılık esaslarından bahsederek, ''Muhsin Yazıcıoğlu Başkanımızın çizgisi ile taçlandırmak ve bir kere daha Türk siyaset tarihine altın harflerle yazdırmak üzere genel başkanlığa adayım." ifadelerini kullandı.

Ünsal Karabulut, başkanlığı seçilmesi halinde partisinin içinde bulunacağı ittifak ile ilgili de konuştu. Karabulut genel başkan olması durumunda BBP'nin Cumhur İttifakı'nda olmaya devam edeceğini aktardı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.