Bir bakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Soylu’yu şikayet etmiş!

14 Mayıs seçimlerine az bir süre kala AK Parti’de sular durulmuyor. Halk TV’de yer alan habere göre AK Parti’li bir bakan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmede İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu şikayet etti.

Bir bakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Soylu’yu şikayet etmiş!
Yayınlanma:

Kahramanmaraş depremleri üzerinden yaklaşık 2 ay geçti. Deprem bölgesinde yaşanan bazı sorunlar ise Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a iletildi.

VEKİLLERE ÇOK SERT ÜSLUPLA DAVRANIYOR

Halk TV'de yer alan haberde AKP'li bir bakan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı bir görüşmede İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu şikayet etti. Cumhurbaşkanı’na çok yakın bir Bakan, Soylu’nun AFAD üzerinden fahiş fiyatlarla konteyner aldığını öne sürdü. Ayrıca Soylu’nun deprem bölgesindeki vekillere çok sert üslup ile davrandığını bazı valilerin istifa etme noktasına geldiğini aktardı.

VALİLER İSTİFA ETME NOKTASINA GELDİ

Deprem bölgesinde yaşanan sıkıntıların dile getirildiği haberde "Bunlardan biri ise çok önemli bir bakanın şikayetiydi. O bakan, Erdoğan ile yaptığı bir görüşmede İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun AFAD üzerinden fahiş fiyatlarla konteyner aldığını aktardı. Ayrıca Bakan Soylu’nun deprem bölgesinde bulunan diğer vekillere ve valilere de çok kötü davrandığını bu durumun rahatsızlık yarattığını belirtti. Bazı valilerin istifa etmeyi düşündüğünü belirtti" denildi.

TOPLANTIDA DİLE GETİRİLMİŞ

Haberde Soylu’yu Erdoğan’a şikayet eden Bakan’a çok yakın bir ismin “Konteyner fiyatlarıyla ilgili bir şikayet yok. Zaten Cumhurbaşkanımızın bu konuya ilişkin bir fiyat araştırması yaptığını duymuştum” diyen kaynağımız, “Bakanlar Kurulu’nda yaşanan bir gerilim var. Soylu’nun deprem bölgesindeki vekillere ve valilere yönelik davranışı rahatsızlık yaratmış. Bazı valiler istifa etmeyi düşünüyormuş. Toplantıda bu dile getirilmiş” dediği aktarıldı.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.