Bozdağ: İktidar Twitter'dan değil sandıktan çıkacaktır

Hükümet Sözcüsü Bozdağ, siyasetteki ''tamam-devam'' polemiğine ilişkin ''İktidar Twitter'dan değil sandıktan çıkacaktır. Gerçek iktidar haziran ayının 24'ünde belli olacaktır'' dedi.

Bozdağ: İktidar Twitter'dan değil sandıktan çıkacaktır
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bozdağ: İktidar Twitter'dan değil sandıktan çıkacaktır

HABER MERKEZİ

Hükümet Sözcüsü Bozdağ, siyasetteki ''tamam-devam'' polemiğine ilişkin ''İktidar Twitter'dan değil sandıktan çıkacaktır. Gerçek iktidar haziran ayının 24'ünde belli olacaktır'' dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ gazetecilere açıklama yaptı. Siyasetteki tamam-devam polemiğine değinen Bozdağ, şu ifadeleri kullandı, “İktidara milletiyle gelen iktidarda milletiyle güçlenen bir lider olarak milletine inancını ifade etmesi kadar doğal bir şey olamaz. Sayın Cumhurbaşkanımızı iktidardan etmek isteyen Türkiye içinde değil dışında da çok sayıda kişi oldu.

24 Haziran'da milletin dua ve desteği ile iktidar Recep Tayyip Erdoğan tarafından milletimizin emaneti olarak devralınacaktır. İktidara gelmenin yolu sandıktan geçer. İktidar Twitter'dan çıkmayacaktır sandıktan çıkacaktır. İktidar Twitter'dan değil sandıktan çıkacaktır. Onlara tavsiye ediyorum kendinizi fazla yormayın. İktidarın yolu Twitter'ın desteklerinden veya sosyal medyanın yalanlarından geçmiyor, milletin helal oylarından ve sandıktan geçiyor. Yarın kime milletin tamam devam diyeceğini hep beraber göreceğiz. Gerçek iktidar haziran ayının 24'ünde belli olacaktır” ifadelerini kullandı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.