Büyük İstanbul Mitingi sonrası oluşan yoğunluk hayrete düşürdü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen Büyük İstanbul Rallisi'nin ardından metrobüs duraklarında ve metro istasyonlarında yoğunluk yaşandı.

Büyük İstanbul Mitingi sonrası oluşan yoğunluk hayrete düşürdü
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen Büyük İstanbul Rallisi'nin ardından metrobüs duraklarında ve metro istasyonlarında yoğunluk yaşandı. Bazı vatandaşlar araçlarına ve toplu taşıma araçlarına yürüyerek gitmeye çalıştı.

ATATÜRK Havalimanı Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen Büyük İstanbul Rallisi'nin ardından metrobüs duraklarında ve metro istasyonlarında yoğunluk yaşandı. Bazı vatandaşlar araçlarına ve toplu taşıma araçlarına yürüyerek gitmeye çalıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Atatürk Havalimanı'ndaki Büyük İstanbul Rallisi'ne katılmasının ardından vatandaşlar miting alanından çıkarken yoğunluk yaşandı. Vatandaşlar miting alanından yürüyerek ayrıldı. Yenibosna metrobüs durağına gelen vatandaşlar, metrobüs üst geçidinde zaman zaman sıkışıklığa neden oldu. Metrobüse binmek isteyenler bir süre merdivenlerde bekledikten sonra metrobüs durağına indi. Atatürk Havalimanı Metro istasyonu girişinde yoğunluk yaşandı. Bazı vatandaşlar yakınlarını en yakın benzin istasyonunda bekledi.

LİDERİMİZ İÇİN YOLA ÇIKTIK

Aliye Ketenci, mitingin coşkulu geçtiğini, mitingden ayrıldıktan sonra buraya kadar yürüdüklerini söyledi. Sarıyer'den mitinge geldik. Arkadaşımız bizi buraya getirdi. Şimdi arkadaşımızı bekliyoruz. Trafik nedeniyle gelemedi. Miting çok coşkuluydu. Başkanımız için yola çıktık ve devam edeceğiz” dedi. Kübra Kunduracı, Liderimiz için yola çıktık dedi. Bir sevda seli idi, yollarda kaldık, yürüdük. Arabamız trafiğe takıldığı için şimdi bekliyoruz.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.