Çamlıderelilerden Yaşar’a büyük ilgi

Çamlıdere Peçenek Ortamahalle Gençlik ve Spor Derneği’nin organize ettiği toplantıda, Çamlıdereliler Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a destek verdi.

Çamlıderelilerden Yaşar’a büyük ilgi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Çamlıdere Peçenek Ortamahalle Gençlik ve Spor Derneği’nin organize ettiği toplantıda, Çamlıdereliler Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a destek verdi.

Toplantıya Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın yanı sıra CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, İyi Parti Çamlıdere Belediye Başkan Adayı Vefa Peçenek katıldı. Çamlıderelilerin yoğun katılım gösterdiği toplantıda söz alan dernek başkanı Mustafa Aktay, “Fethi Başkanımızın Yenimahalle için yaptıkları saymakla bitmez. Bize katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Yaşar, “Kimsenin devleti küçültmeye hakkı yok”

Yöneticilerin gelip geçici olduğunu, asıl önemli olanın devlet olduğunun altını çizen Yaşar, “Yöneticilere kızıp, yöneticilerin yaptıkları hatalara kızıp kimsenin devlete kızmaya hakkı yoktur. Devlet tektir. Devlet içinde yaşayan her birey eşittir. Bizim Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nden başka yaşayacak toprağımız yok. Bakın yanı başımızda Suriye ve Irak’ta savaştan kaçanlara biz kucak açtık. Bizim başımıza Allah korusun böyle bir şey gelse kimse bize kapsını açmaz. Bizim kavgayı, ayrıştırmayı bırakıp ülkemize sahip çıkmamız lazım” dedi.

gvn_5965-1.jpg

“Sizin paranızı size harcadım”

Yenimahalle’de yapılan her yatırımın altında belediyenin kendi kaynağının yattığını ifade eden Yaşar, “10 yılda Yenimahalle’de çok işler başardık. Şentepe 10 yılda çok yol aldı. Birçok ilde olmayan yatırımları ilçeye kazandırdık. Peki, bunu nasıl yaptık? Sizin kaynaklarınızı doğru ve verimli kullanarak başarıya ulaştık. Yaptığımız her işte tüyü bitmemiş yetim hakkı gözettik. Böyle olunca da başarıya ulaştık” dedi. Yaşar “Ben sizlerin içinden gelen birisiyim. Ben Yenimahalle’nin Fethi Abisi, Fethi Amcası ve Fethi Dedesi oldum. Şimdi sokaklarda tek başıma rahat bir şekilde gezebiliyorum. Eğer ben doğru adamsam bana güvenmeye devam edin bende size hizmetkar olayım” diye konuştu.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.