Cengiz Topel Yıldırım : Ankara'yı yüzde 52.8'le kazanırım

Cumhuriyet Halk Partisi Mamak ilçe belediye başkanlığı için Pazar günü yapılan eğilim yoklamasında katılan Cengiz Topel Yıldırım partililerle buluştu. İ

Cengiz Topel Yıldırım : Ankara'yı yüzde 52.8'le kazanırım
Yayınlanma:
Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi Mamak ilçe belediye başkanlığı için Pazar günü yapılan eğilim yoklamasında katılan Cengiz Topel Yıldırım partililerle buluştu. İlçe başkan adaylarına başarılar dileyen ve destek veren Yıldırım, adaylığıyla ilgili olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Mamak'ta coşkulu bir demokrasi şöleninin yapıldığını belirten Yıldırım, "Arkadaşlarımız Mamak ile ilgili projelerini izah ettiler. Şimdi de Mamak örgütü Belediye Başkanı olacak adayımızı seçiyor. Önce Mamak'ı, sonra da Büyükşehir'i hep beraber alacağız. Ankara için iyi olacak" diye konuştu.

SONUÇ BELLİDİR

31 Mart seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı yüzde 52.8'le kazanacağını ifade eden Yıldırım, "Oy oranımız da belli, skor da belli, sonuç da belli. Hem anket, hem de çalışmalarımıza göre söylüyorum. Ankara halkı projeye bakacak ve kimi beğeniyorsa ona oyunu verecek" açıklamasını yaptı.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.