Cevdet Yılmaz: Gazze’de 30 gündür insanlık suçu işleniyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Gazze’de 30 gündür insanlık suçu işlendiğini söyledi. Yılmaz, dünya genelinde bu tür olaylar karşısında sessiz kalan ülkeleri de eleştirdi.

Cevdet Yılmaz: Gazze’de 30 gündür insanlık suçu işleniyor
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Ankara İl Başkanlığının düzenlediği İl Danışma Meclisi toplantısında enflasyon hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Yılmaz, "2026 yılında tek haneli rakamlara yeniden ulaşacağız" dedi.

Cumhuriyet'in 100. yılının büyük bir coşkuyla kutlandığını belirterek, Cumhuriyet'in kuruluşunda mücadelenin özünün Gazze'deki olaylarla benzerlik taşıdığını ifade etti.

Yılmaz, Gazze'deki olayları da değerlendirerek, 30 gündür insanlık ve savaş suçları işlendiğini belirtti. Ayrıca, dünya genelinde bu tür olaylar karşısında sessiz kalan ülkeleri eleştirdi ve Türkiye'nin Filistin davasının yanında olduğunu vurguladı.

Enflasyonla mücadele konusunda da açıklamalarda bulunan Yılmaz, enflasyonun tek haneli rakamlara düşürülmesi için planlar ve politikalarının olduğunu söyledi. Ayrıca, ekonominin büyütülmesi ve istihdamın artırılmasının önemine dikkat çekti.

Son olarak, yerel seçimlere yaklaşırken yerel yönetimlerin başarılarının önemine vurgu yaparak, AK Parti'nin yerelden merkeze geldiğini ve bu başarıyı sürdüreceklerini belirtti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.