CHP aday toplantısına Sadullah Ergin şoku

CHP listelerinden aday gösterilen DEVA Partisi üyesi Sadullah Ergin, CHP'nin aday tanıtım toplantısına katılmadı ve kendisini video yoluyla da tanıtmadı.

CHP aday toplantısına Sadullah Ergin şoku
Yayınlanma:

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in CHP listelerinden Ankara birinci bölgeden aday gösterilmesi tartışmalara yol açmıştı. Ancak Ergin, CHP'nin Ankara milletvekili adaylarını tanıttığı etkinliğe katılmadı.

Dün Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, CHP'nin Ankara milletvekili adayları halka tanıtıldı. Ancak Sadullah Ergin'in, 1. Bölge adaylığına rağmen aday tanıtım toplantısına katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

VİDEO İLE DE TANITMADI

BBC Türkçe'nin haberine göre, CHP kaynakları, DEVA Partisi İl Başkanları toplantısı nedeniyle Sadullah Ergin'in aday tanıtım toplantısına katılamadığını açıkladılar.

Ayrıca, Ergin'in tanıtım videosunun diğer adayların videolarından farklı bir formatta olduğu belirtildi. Her milletvekili adayının kendisini bizzat tanıttığı bir video hazırladığı toplantıda, Sadullah Ergin'in kariyerinin özetlendiği bir sunum izlendiği ifade edildi.

BALYOZ VE ERGENEKON SÜREÇLERİNDE BAKAN GÖREVİ YAPTI

Sadullah Ergin, Adalet Bakanı olarak AK Parti hükümeti döneminde görev yaparken Balyoz ve Ergenekon gibi önemli davaların sürecinde yer almıştı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.