CHP lideri Özgür Özel seçim zaferini değerlendirdi: Kaybede kaybede kazanmayı öğrendik

CHP'nin başında girdiği ilk seçimde tarihi bir başarıya imza atan Özgür Özel, "Kaybede kaybede kazanmayı öğrendik" ifadelerini kullanarak CHP'nin başarısını değerlendirdi.

CHP lideri Özgür Özel seçim zaferini değerlendirdi: Kaybede kaybede kazanmayı öğrendik
Yayınlanma:

Özel, Halk TV'de yayınlanan "Görkemli Hatıralar" programının Manisa'da yapılan bölümüne konuk olarak, 31 Mart seçimlerinin sonuçlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özel, CHP'nin "yeniyi" temsil ettiğini ve seçimde eski ile yeninin yarıştığını belirterek, siyasette başarısız oldukları dönemlerin bulunduğunu anımsattı. "Biz siyasette hep kaybettik. Defalarca kaybettik. Eğer kaybetmeyi hazmedemiyorsan, kaybetmeyi bilmiyorsan kazanmayı öğrenemiyorsun" diyen Özel, centilmenlikten ve iyi niyetten asla taviz vermeden, kaybede kaybede kazanmayı öğrendiklerini vurguladı.

CHP lideri, genel başkanlık koltuğuna geçmesinin ardından 31 Mart'ta yapılan ilk seçimlerde CHP'nin tarihi bir başarı elde ettiğini hatırlattı. Bu başarıyla AK Parti'nin 22 yıllık iktidarında ilk kez seçim yenilgisi aldığını belirtti.

Özel ayrıca, Manisa'daki Mesir Festivali'nin CHP'den seçilen bir belediye başkanı tarafından ilk kez düzenlendiğini ve bu festivalin dünya çapında tanıtılması için çalışacaklarını ifade etti. Manisa'nın turizm potansiyeline dikkat çeken Özel, şehre daha fazla turist çekmek için Akhisar'daki havaalanının uluslararası uçuşlara açılması gerektiğini belirtti.

Son olarak, CHP'nin Manisa'da elde ettiği başarıya vurgu yaparak, "Geçtiğimiz günlerde bir bayram kutlaması vardı. Biz sıfır belediye başkanıyla gidiyorduk oraya. Geçen sefer 4 oldu. Şimdi bir baktık 18'de 15 olmuş. Ama bir baktık o kutlamada AK Parti ve MHP'den, ne il başkanı ne milletvekili hiçbiri gelmemiş. İlk kez kaybediyorlar. O gün il başkanıma dedim ki, 'Burada kusur onlarda değil. Demek ki biz bir şeyi yanlış yapıyoruz, Valiik düzenliyor ancak bir sonrakinde AK Parti ve MHP’li isimleri bizzat davet edeceksiniz dedim" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.