CHP'de kritik gün! MYK üyeleri bugün istifa edecek

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs seçimlerini kaybetmesinin ardından bugün MYK'yı topluyor.

CHP'de kritik gün! MYK üyeleri bugün istifa edecek
Yayınlanma:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs seçimlerini kaybetmesinin ardından bugün MYK'yı topluyor.

Seçim sonrasında CHP içerisinde yenilik adımlarının atılması bekleniyor. Kılıçdaroğlu, bugün, MYK toplanmasına gidiyor. Kılıçdaroğlu'nun isteğiyle MYK üyeleri istifalarını sunacak. CHP lideri cumartesi günü de Parti Meclisi'ni toplayacak.

CHP'DE İSTİFALAR ALINACAK

Kemal Kılıçdaroğlu bugün yeni yol haritası için Merkez Yönetim Kurulu'nu (MYK) topluyor. Kılıçdaroğlu, değişimin ilk ayağı olarak A takımını yenileyecek. Bu nedenle Kılıçdaroğlu'nun MYK üyelerinden toplantıya istifalarıyla gelmelerini istediği belirtildi.

PARTİ MECLİSİ TOPLANACAK

Değişim ve seçim sonuçlarını ele almak için Kılıçdaroğlu, cumartesi günü Parti Meclisi'ni toplayacak. Parti Meclisi'nde 38'inci Olağan Kurultay takviminin de netleşmesi tahmin ediliyor. Kurultayın ne zaman yapılacağı, Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığa devam edip etmeme konusunda nasıl bir karara varacağı da bu toplantıda ele alınacak. Partinin yeni dönemdeki lider kadrosu ise cumartesi günü yapılacak Parti Meclisi (PM) toplantısı ile şekillenecek. Aynı gün Cumhuriyet Halk Partisi'nin Meclis Grup Yönetimi de belirlenecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.