CHP'den AK Parti'ye bayram ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, “Bayramlarda hiç unutmamamız gereken bir ruh var. O da şehitlerimiz. Bugün hepimiz sevdiklerimizle bayram yapıyoruz. Bunu borçlu olduğumuz kişiler şehitler ve gazilerimizdir. Biz onlara borçluyuz. Acıla

CHP'den AK Parti'ye bayram ziyareti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arası bayramlaşmalar çerçevesinde, AK Parti’yi ilk olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Onay Cankurtaran, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Parti Meclisi Üyesi Ahmet Caner ziyaret etti. CHP heyetini, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Taciser İçyer, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Abdülkerim Buğra Şimşek karşıladı. CHP heyeti AK Parti’ye çiçek verdi, AK Parti heyeti ise çikolata ve kolonya ikram etti.

Müezzinoğlu, CHP heyetinin bayramını kutlayarak, Ramazanın rahmetinin ve bereketinin farklı olduğunu dile getirdi. Müezzinoğlu, terör olaylarına da değinerek, “Güneydoğuda bir taraftan terör örgütünün ayrıştırmaya çalıştığı, insanımıza bedel ödettiği süreçlere siyasiler olarak bir taraftan çözüm üretirken mağdur olan insanlarımızın da acılarını paylaşmak bizim görevimiz. Bayramlarda hiç unutmamamız gereken bir ruh var. O da şehitlerimiz. Bugün hepimiz sevdiklerimizle bayram yapıyoruz. Bunu borçlu olduğumuz kişiler şehitler ve gazilerimizdir. Biz onlara borçluyuz. Acılar, sıkıntılar paylaştıkça azalır. Milletçe paylaşarak yürüteceğimiz bir yol var” diye konuştu.

Giresun'daki helikopter kazasına da değinen Müezzinoğlu, kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Cankurtaran ise, “Şehitlerimizi asla unutmayacağız. Bizim için bugün toprağın altındalar. Bu ülkede bir ananın göz yaşını, bir evladın kanını alacak toprak kalmadı. Yeter diyelim ve bu terör ortamını oluşturanları da anaların gözyaşları babaların öfkelerinde boğacaktır bu millet ve affetmeyecektir. Biz tüm ülkemize tekrardan başsağlığı diliyoruz. Bayramımızı aynı anda yasımızla beraber yaşamak zorunda kaldık” şeklinde konuştu.  

Abdullah Sarıca
ANKARA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.