CHP’li aday Mehmet Akyürek Kırşehir’i ziyaret etti

CHP Ankara 3. Bölge 6. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek Kırşehir'e ziyarette bulundu.

CHP’li  aday Mehmet Akyürek Kırşehir’i ziyaret etti
Yayınlanma:

14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine sayılı günler kaldı. Seçim sürecine günler kala milletvekili adayları da ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara 3. Bölge 6. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek de Kırşehir’e bir dizi ziyaret için geldi.

whatsapp-image-2023-05-09-at-13-08-28.jpeg

Kırşehir Belediyesine ziyarette bulunan Akyürek, CHP Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile bir araya geldi.

Milletvekili adayı Akyürek ayrıca CHP Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu, CHP Akpınar Belediye Başkanı, CHP Boztepe Belediye Başkanı, CHP Hacı Bektaş Belediye Başkanı, CHP Kalecik Eski Belediye Başkanı Sayın Nevzat Şahin ile de görüştü.

whatsapp-image-2023-05-09-at-13-08-28-2.jpeg

"YAPILACAKLARI KONUŞTUK"

Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün Kırşehir’deyim!!! CHP Kırşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Ekicioğlu’nu makamında ziyaret ettik. CHP Akpınar Belediye Başkanı, CHP Boztepe Belediye Başkanı, CHP Hacı Bektaş Belediye Başkanı, CHP Kalecik Eski Belediye Başkanı Sayın Nevzat Şahin ile hep beraber sohbet ettik. Yapılacakları konuştuk” ifadelerini kullandı.

ÖNÜMÜZ BAHAR

“Daha yolumuz var” diyen milletvekili adayı Akyürek, “Ama önümüz bahar! Size söz, yine baharlar gelecek!!! Haydi kazanalım haydi…” dedi.

whatsapp-image-2023-05-09-at-13-08-29.jpeg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.