Çubuk Mahmutoğlan Mahallesi Heyeti Başkan Av. Baki Demirbaş’ı ziyaret etti

Çubuk Mahmutoğlan Mahallesi Heyeti, mahallelerinin sorunlarını Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş’a iletti.

Çubuk Mahmutoğlan Mahallesi Heyeti Başkan Av. Baki Demirbaş’ı ziyaret etti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Mahmutoğlan Mahallesi’nin sorunlarını Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş’a ileten Muhtar İsmet Acar ve Dernek Başkanı Selami Baca, “Köyümüzün Çubuk’u Mahmutoğlan’a bağlayan yolun çok bozuk olduğunu, bu yolun mutlaka yapılması gerektiğini Başkanımıza söyledik. Ayrıca Mahallenin sorunlarını ve isteklerimizi belirttik, yardım istedik” dediler.

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde Çubuk Mahmutoğlan Mahallesi Muhtarı seçilen İsmet Acar, (Aza - Vedat Kayabaşı), Mahmutoğlan Mahallesi Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği Başkanı Selami Baca ve Yönetim Kurulu Üyeleri (Mustafa Güney, Yusuf Kanaat, Tuncer Baca, Aytekin Toprak) ile, Dağkalfat Mahallesi, Sele Mahallesi Muhtarları ve Dernek Başkanları; 31 Mart 2019  yerel seçimlerinde rakiplerine fark atarak AK Parti’den Belediye Başkanı seçilen Çubuk Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

1--i̇smet-acar-çubuk-mahallesi-muhtari--ve-çubuk-belediye-başkani-av.-baki-demirtaş.jpgMahmutoğlan Köyü Muhtarı İsmet Acar ve Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş

SORUNLARINI ANLATTILAR

Ziyarette Mahallenin sorunlarını ve isteklerini heyet adına Başkan Demirbaş’a anlatan Mahmutoğlan Mahallesi Muhtarı İsmet Acar ve Dernek Başkanı Selami Baca, “Köyümüzün Çubuk’u Mahmutoğlan’a bağlayan yolun çok bozuk olduğunu, bu yolun mutlaka yapılması gerektiğini Başkanımıza söyledik. Ayrıca Mahallenin sorunlarını ve isteklerimizi anlattık. Mahallemizin gerçekleştireceği özel gün etkinliklerinde, çadır, kepçe ve araç gereç istedik.  Kendileri ile birlikte 5 yıl boyunca birlikte çalışacağımızı ve mahalleli olarak elimizden gelen desteği sağlayacağımızı belirttik” dediler. 

3---aytekin-toprak-ve---av.-baki-demirbaş.jpg
Mahmutoğlan Derneği Muhasip Üyesi Aytekin Toprak ve Çubuk Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş

HİZMET İÇİN GÖREVE GELDİK

Çubuk’un AK Parti’li Belediye Av. Baki Demirbaş ise, “Muhtar İsmet Acar ve  Mahmutoğlan Mahallesi Heyetinin kendisine ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinden duyduğu memnuniyeti” belirterek, “Yerel seçim çalışmalarında ‘o parti bu parti ayrımı yapmadan’ herkesin başkanı olacağımı söylemiştim. Bu sözümün her zaman arkasındayım. Sizler mahallelerinizin gözü kulağı olacaksınız. Bu nedenle, mahallenizde yaşanan her sorunu bana iletin. Eksiklerinizi de bana bildirirseniz en kısa zaman içerisinde yapılması gereken ne varsa yaparız. Bundan hiç kuşkunuz olmasın. Bizler, sizlerin verdiği güç ile Çubuk Belediyesinde göreve geldik. Hizmet için göreve geldik. İstekleriniz olan çadır, kepçe ve araç gereç yardımını yapmaya çalışacağım. Ziyaretiniz beni sevindirdi. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.” dedi.

Başkan Demirtaş, “Bu kadim şehre hizmet etmek bize nasip oldu” diyerek, “Bundan sonra sadece partisinin  değil, tüm Çubuk’un başkanı olacağını” belirtti ve  “İlçe halkının refah içerisinde yaşayacağı üreten bir Çubuk inşa etmek için var güçleriyle çalışacaklarını” ifade etti.

2--çubuk-belediye-başkani-ve-mahmutoğlan-mahallesi-dernek-bşakani-selami-baca.jpgÇubuk Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş ve Çubuk Mahmutoğlan Mahallesi Derneği Başkanı Selami Baca

4--çubuk-mahmutoğlan-mahallesi-muhtar-ve-dernek-üyeleri.jpg

HEYET VE BAŞKAN BİRLİKTE: (Soldan sağa) Cazip Öztürk (Karaağaç Mahallesi Eski Dernek Başkanı), Vedat Kayabaşı (Mahmutoğlan Mahallesi Muhtarlığı Azası), Mustafa Güney (Mahmutoğlan Mahallesi Derneği Başkan Yardımcısı), Av. Baki Demirtaş  (Çubuk Belediye Başkanı), Rıza Kalender (Sele Mahallesi Dernek Başkanı), Selami Baca (Mahmutoğlan Mahallesi Dernek Başkanı), Yusuf Kanaat (Mahmutoğlan Mahallesi Derneği Genel Sekreteri), Sami Özkan (Dağkalfat Mahallesi Dernek Başkanı), Tuncer Baca ve Aytekin Toprak (Mahmutoğlan Mahallesi Derneği Muhasip Üyesi) günün anısına birlikte objektife poz verdiler.

FOTOĞRAFLAR / SÜLEYMAN YÜCEL

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.