Cumhur İttifakı’na mı katılacaklar?

DSP ve ANAP’tan Cumhur İttifakı’na yeşil ışık… DSP Genel Başkanı Aksakal, “Talep gelirse görüşürüz” derken; ANAP Genel Başkanı Çelebi ise “Erdoğan’a destek olmak istiyoruz” açıklaması geldi.

Cumhur İttifakı’na mı katılacaklar?
Yayınlanma:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olmasının ardından gözlerin çevrildiği Cumhur İttifakı’nda da hareketlilik yaşanıyor. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova’nın görüşlerini aldığı DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Cumhur İttifakı’na katılıp katılmayacaklarına yönelik soruya, “Onlardan görüşme talebi gelirse görüşürüz” dedi. ANAP Genel Başkanı İbrahim Çelebi ise “Güçlü bir lidere ihtiyaç var biz Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak istiyoruz” görüşlerini ifade etti.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

ANAP Gençlik Kolları Başkanı Asrın Tok da, “(Muhalefetin tehditleri) Seçim kazanmak kolay bir iş değil. İnsanlara susmaları yönünde baskı yaparsanız seçim gününe kadar bu işi sürdüremezsiniz. Herkes sizi, sizin desteklediğiniz insanı koşulsuz şartsız desteklemek zorunda değil” açıklamasıyla özellikle sosyal medyada gündem oldu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.