Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnce ile görüştü!

Televizyon kanallarının ortak canlı yayınında soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İnce'nin adaylıktan çekilmesiyle konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnce ile görüştü!
Yayınlanma:

Televizyon kanallarının ortak canlı yayınında soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İnce'nin adaylıktan çekilmesiyle ilgili, "Muharrem Bey’in bu kararının arkasında şüphesiz ki namuslu insanların kabullenemeyeceği bazı saldırıların olduğunu anladım. Bir insanın her şeyden önce namusu çok önemli. Bu bir FETÖ taktiğidir ve bunlar geçmişte de yapıldı." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"KASET KUMPASLARIYLA MAKAMA GELEN BAY BAY KEMAL’İN..."

Bu yarışa birlikte çıktığımız Muharrem Beyin çekilmesine üzüldüm. Kaset kumpaslarıyla makama gelen Bay Bay Kemal’in karşısına rakip olunca böyle bir komplo ile karşılaştı. Terör örgütlerini içselleştirmiş bir kişiden bahsediyoruz. Böylelerinden her türlü saldırı beklenmeli.

Sayın İnce'yi aradım. Muharrem Bey’in bu kararının arkasında şüphesiz ki namuslu insanların kabullenemeyeceği bazı saldırıların olduğunu anladım. Bir insanın her şeyden önce namusu çok önemli. Bu bir FETÖ taktiğidir ve bunlar geçmişte de yapıldı. Avukatlarına görev verdiğini kendileri ifade ettiler. Biz de devlet olarak, yapılabilecek neyse her türlü yardıma hazır olduğumuzu söyledik. Böyle bir yarışta yalnız bırakmak doğru olmaz. Yarış keşke dörtte dört devam etmiş olsaydı. Oy pusulasında değişen bir şey yok. Temennim odur ki sonucu hayır olsun.

Bu seçimin sonunda ya terör örgütü tamamen bitecek ya da yeniden milletimizin canına, malına, namusuna göz dikecek bir güce kavuşacak.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.