Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kızılay'a tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde gençlerle bir araya geldi. Kızılay'ın deprem zamanı çadır satması hakkında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kızılay'a tepki!
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde gençlerle bir araya geldi. Kızılay'ın deprem zamanı çadır satması hakkında konuştu.

Erdoğan, "Kızılay'ın çadır satması beni üzdü. Süratle bu yanlışı düzeltmesi lazım." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

1-cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan.jpg

"SÜRATLE YANLIŞI DÜZELTMESİ GEREKİR"

Erdoğan, Kızılay'ın çadır satmasının kendisini ciddi manada üzdüğünü belirterek, "Kızılay çadır satma işine fiilen giremez. Süratle yanlışı düzeltmesi gerekir. Biz Kızılay'ı çadır üretiminde aktif hale gelmesi için teşvik ettik. Çadır dendiği zaman en ufak sıkıntısının olmaması gerekir. 6 Şubat olayında Türkiye olmayıp başka ülke olsa başlarına neler gelecekti. Şu an enkaz çalışmalarına varıncaya kadar bitirdik. Köy konutlarını teslim etmeye başladık. Kalıcı konutları yapıyoruz. Teslim törenleri başladığında vatandaşlarımızı rahatlatacağız." diye konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Selo, Diyarbakır'da 51 Kürt kardeşimizin ölümüne neden olan bir teröristtir. Demokrasiye aykırı tarafı yok. Şu anda terör odaklı fiili işlediğinden dolayı cezaevinde. Fikir veya siyasi suç değil. Sokaklarda elini kolunu sallayarak mı dolaşsın? Bedelini ödemesi lazım. Şu anda yapılan budur, çektiği ceza bunun nedenidir. Bay bay Kemal çıkaracakmış. Erdoğan işinin başında oldukça bedelini ödemeye devam edecektir.

"İDDİA EDİLDİĞİ GİBİ BOL MİKTARDA GAZETECİ YOK"

Cezaevlerinde şu ana kadar iddia edildiği gibi bol miktarda gazeteci yok. Bunlar yalan. Ciddi manada versinler bu isimleri. Cidden böyle bir durum söz konusuysa biz bu işin üzerine gidelim. Ben belediye başkanıyken 4 ay 10 gün hapiste yattım. Milli Eğitim Bakanlığındaki bir kitabı okuduğum için. Böyle bir durum gazeteciler için söz konusu değil. Bunların birçoğu hırsızlık, silah kaçakçılığı vb. suçlardan içerde. Bu olayların gazetecilikle uzaktan yakından bir alakası yok.

cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan.jpg

"IMF İLE GİZLİ GİZLİ GÖRÜŞÜYORLAR"

Sevgili arkadaşlarım, öncelikle Millet İttifakı'nın ekonomiye ne yaptığı belli değil. Gizli kapılar ardında iş çeviriyorlar. IMF ile gizli gizli görüşüyorlar. Londra'dan borç almayı düşünüyorlar. Bizim tefecilerle işimiz yok. Kendi kaynaklarımızla yola devam ediyoruz. Savunma sanayimizden tutun enerjiye. Karadeniz'de kendi doğal gazımızı çıkarttık. Kendi yerli doğal gazımızı kullanmaya başladık. İnşallah seçim sonrası bu daha farklı gerçekleşecek. Gabar'da petrolümüzü de bulduk.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.