Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Beştepe'de toplandı!

Ankara Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Cumhurbaşkanlığı kabinesi toplandı. Toplantıda, eğitimden dış siyasete kadar farklı konuların masaya yatırılması bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Beştepe'de toplandı!
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Beştepe'de toplandı. Toplantıda öğretmenlerin kadro tahsisi ve atama takvimi gibi eğitim alanına ilişkin konuların ele alınması bekleniyor.

DIŞ POLİTİKADA ANA GÜNDEM GAZZE

Milli Eğitim Bakanlığının branş bazlı çalışmalarının yapılması da planlanıyor. Ayrıca, iç ve dış siyasetteki gelişmeler ve terörle mücadele kapsamında yurt içi ve sınır ötesindeki operasyonların da değerlendirilmesi söz konusu. 31 Mart öncesinde seçim güvenliği için alınacak tedbirler de toplantıda ele alınacak konular arasında yer alıyor.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, ekonomideki yol haritasını ele alacak. Enflasyon ve fahiş fiyatlarla mücadele için atılacak adımlar masaya yatırılacak. Dış politikada ise ana gündem "Gazze" olacak. İsrail'in yaptığı katliamı durdurmak için Türkiye'nin yürüttüğü diplomasi, Gazze'ye insani yardımın ulaştırılması ve yaralıların tahliyesi gibi konular görüşülecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.