Demirbaş: Zafer için ant içtik

2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine 2 ay süre kalmışken ittifak görüşmelerinin hız kazandığı bu günlerde yeni bir ittifak daha kuruldu.

Demirbaş: Zafer için ant içtik
Yayınlanma:

2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine 2 ay süre kalmışken ittifak görüşmelerinin hız kazandığı bu günlerde yeni bir ittifak daha kuruldu. Zafer Partisi, Adalet Partisi, Ülkem Partisi ve Türkiye İttifakı Partisi'nin bir araya gelerek oluşturduğu Ata İttifakı, Zafer Partisi Genel Merkezi’nde düzenlenen tanıtım toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu. Ata İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ise MHP Iğdır eski Milletvekili ve Türkiye Stratejik Analizler Merkezi (TÜRKSAM) Başkanı Dr. Sinan Oğan oldu. İttifak ile ilgili basına demeç veren Zafer Partisi Ankara İl Başkanı Tuğba Mızrak Demirbağ ise “Zafere AND içtiklerinin” belirterek tüm güçleriyle sahada olacaklarını vurguladı.

zafer-partisi-2.jpg

MİLLETİMİZ NE SEÇENEKSİZ NE DE ÇARESİZDİR

Türk Milletinin iki ittifak arasında sıkıştırılmaya çalışıldığını vurgulayan Demirbağ şunları söyledi, “Aziz Milletimize bir söz vermiştik. Yıllardır ülke siyasetine karabulut gibi çökenlerden milletimizi kurtarmak adına çok çalıştık. Şimdi bu sözümüzü yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Herkes bilsin ki Türk Milleti ne çaresiz ne de seçeneksizdir” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.