Devlet Bahçeli 'den erken seçim açıklaması (17 Nisan MHP Grup konuşması)

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında erken seçim çağrısında bulundu. “Bu şartlarda Türkiye'nin seçim için 3 Kasım 2019'u beklemesi mümkün değildir. Seçimler 26 Ağustos 2018 Malazgirt zaferinin yıldönümünde yapılmalıdır.”

Devlet Bahçeli 'den erken seçim açıklaması (17 Nisan MHP Grup konuşması)
Yayınlanma:
Güncelleme:

ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

- CHP'nin 81 ilde düzenlediği OHAL eylemleri fikren sakat, ahlaken sakıncalıdır. Bunlar otursalar kalkmayı bilmez, kalksalar yürümeyi beceremezler.

- Bu şartlarda Türkiye'nin seçim için 3 Kasım 2019'u beklemesi mümkün değildir. Seçimler 26 Ağustos 2018 Malazgirt zaferinin yıldönümünde yapılmalıdır. 26 Ağustos 2018 günü, Türk milleti yeni bir zafer ruhuyla sandığa gitmelidir.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye silah ve bomba ile teslim alınamaz. Zalimler mazlumlara üstünlük kuramaz. Terörle mücadeleyi gevşemeden sürdürmek milli bekanın sırtımıza yüklediği ağır bir yüktür. Devletin birliğine kurşun sıkanlar buna pişman edilmelidir. " dedi.

Türkiye silah ve bomba ile teslim alınamaz. Zalimler mazlumlara üstünlük kuramaz. Terörle mücadeleyi gevşemeden sürdürmek milli bekanın sırtımıza yüklediği ağır bir yüktür. Devletin birliğine kurşun sıkanlar buna pişman edilmelidir. Hainler ve arkalarındaki şer güçler emellerine ulaşamayacaktır.

OK YAYDAN ÇIKALI ÇOK OLDU

Terör yasa dışıdır, insanlık dışıdır. Türkiye bedeli ne olursa olsun teröristleri yok edecek güce sahiptir. Ok yaydan çıkalı çok oldu. Taviz yok, geri adım yok, mücadeleden dönüş yoktur. Müzakere yolları kapalıdır. Milletçe kazanacağız, yarının güçlü Türkiye'sini inşa edeceğiz.

DUMA'DAKİ SALDIRI KÜRESEL GÜÇLERE ALET EDİLDİ

7 Nisan 2018 tarihinde Suriye'nin Duma bölgesindeki kimyasal saldırı küresel sistemi germiştir. İnsanlık vicdanı haklı olarak tepki göstermiştir. ABD ve İngiltere başta olmak üzere bir çok ülke bu saldırının Esed tarafından yapıldığını söylerken,Rusya tam tersini yaparak çalıyı dolanmayı tercih etmiştir. Suriye'de masumlar hayatını kaybederken Duma'daki saldırı küresel güçlere alet edilmiştir. ABD Başkanı yeni yetme ergen edasıyla Twitter'dan Rusya'ya meydan okudu. ABD, Fransa ve İngiltere gibi ülkeler savaş gemilerini Doğu Akdeniz'e gönderdi.

ABD, Fransa ve İngiltere’nin Suriye'de gerçekleştirdiği askeri harekat dar çerçeveli, muhataplarına mesaj odaklıydı

Üç ülkenin füze saldırısı bize göre insanlık vicdanına tercüman olamaz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.