Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu görüşmesinden ilk açıklama

Günün erken saatlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Görüşme yaklaşık 2 saat sürdü. Görüşmenin ardından Ekrem İmamoğlu kısa bir değerlendirme yaptı. İşte İmamoğlu’nun açıklamaları...

Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu görüşmesinden ilk açıklama
Yayınlanma:

Bugün günün erken saatlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Görüşme yaklaşık 2 saat sürdü. Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu açıklama yapmazken Ekrem İmamoğlu kısa bir değerlendirme yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun isteği ile gerçekleştiği belirtilen görüşme basına kapalı yapılmış ve 2 saat sürdü.

Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Sosyal Tesisleri'ndeki görüşmede Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in de olduğu belirtildi.

Görüşme sonrası tesislerden ayrılırken basın mensuplarına el sallayan Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, gazetecilere herhangi bir açıklamada bulunmadı.

GÖRÜŞME SONRASI İLK AÇIKLAMA

Görüşmenin ardından bugün saat 14.00'da İstanbul Havalimanı'na gelen Ekrem İmamoğlu basın mensuplarının görüşme ile sorusuna "Görüşeceğiz tabii, Genel Başkanımızla her zaman görüşüyoruz zaten. Güzel olacak her şey" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.